“Στην εθνική ασφάλεια δεν χωρούν μικροκομματικές σκοπιμότητες”, λέει ο Τσίπρας | Ellada FM


Παρέμβαση στη συζήτηση στη Βουλή του νομοσχεδίου του υπουργείου Εθνικής Άμυνας για τα επιδόματα των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων πραγματοποίησε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης και του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα.

Σήμερα η κυβέρνηση σε χρόνο προεκλογικό φέρνει μια εξαγγελία που έκανε τον Σεπτέμβριο στην ΔΕΘ η οποία αφορά αποσπασματικά ένα μέρος των ΕΔ και καθυστέρησε να έρθει επι 7 μήνες.

Η Εθνική ασφάλεια αν την θεωρούμε κρίσιμη απαιτεί ενότητα σε όσους την επιβουλεύονται. Για εμάς είναι αδιαπραγμάτευτη αρχή ότι για θέματα εθνικής ασφάλειας δεν χωρούν μικροκομματικές και μικροπολιτικές σκοπιμότητες. Δυστυχώς ο κ. Μητσοτάκης εκμεταλλεύεται ένα ζήτημα των ΕΔ με σκοπό να εξαπολύσει επίθεση στους πολιτικούς αντιπάλους και να εμπλέξει τις ΕΔ στα προεκλογικά του σχέδια.

Αναρωτιέμαι ως πότε θα βάζετε τις ΕΔ και τα εθνικά μας θέματα στην αρένα τις πολιτικής εκμετάλλευσης. Ως πότε θα επιχειρείτε να παριστάνετε τον μοναδικό πατριώτη και προστάτη της Εθνικής Άμυνας και να κουνάτε το δάχτυλο στους άλλους. Αυτά ήταν επιχειρήματα εμφυλιακής δεξιάς. Ετσι θα πορευτείτε; Αλήθεια για την πολύ προστασία είχατε καλωδιωμένους τους αρχηγούς των ΕΔ; Για να τους προστατεύσετε;

Αφήστε λοιπόν τις μεγάλες κορώνες και μεγάλη υποκρισία για το πόσο πατριώτης είστε εσείς και πόσο μειοδότες εμείς.Source link

σχετικα αρθρα

Leave a review