Στη Λευκάδα βρέθηκε το σκάφος που χάθηκε από την Παρασκευή – αγνοούνται οι επιβαίνοντες

Σε παραλία της δυτικής Λευκάδας εντοπίστηκε το σκάφος «ΔΙΑΣ» από τις λιμενικές Αρχές , το οποίο είχε ενοικιαστεί από ξένο τουρίστα και αγνοείτο από την περασμένη Παρασκευή.

Το σκάφος είχε νοικιάσει 30χρονος άντρας και αναμενόταν να επιστρέψει στο Αργοστόλι αργά το απόγευμα της Παρασκευής, σύμφωνα με το μισθωτήριο συμβόλαιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το σκάφος εντοπίστηκε από παραθεριστές σε μια μικρή παραλία της περιοχής Κάθισμα Λευκάδας. Αμέσως ειδοποιήθηκαν οι Αρχές και έσπευσε στο σημείο δύναμη του Λιμεναρχείου και της αστυνομίας. Οι τέσσερις επιβαίνοντες συνεχίζουν να αγνοούνται καθώς μέχρι στιγμής δεν έχουν δώσει κανένα σημείο ζωής.Διενεργήθηκε εξονυχιστικός έλεγχος για την εύρεση οποιουδήποτε στοιχείου σχετικά με την τύχη τους.

Πλαστή ταυτότητα

Σε μυστήριο αρχίζει να εξελίσσεται η υπόθεση, καθώς μετά από έρευνα του Λιμεναρχείου Κεφαλονιάς αποκαλύφθηκε ότι ο 30χρονος αλλοδαπός που είχε νοικιάσει το εν λόγω σκάφος, είχε προσκομίσει πλαστή ταυτότητα για να υπογράψει το μισθωτήριο συμβόλαιο με την εταιρεία ενοικιάσεως σκαφών.

Ιστορικό

Θυμίζουμε ότι 30χρονος άντρας μαζί με άλλα τρία άτομα, εμφανίστηκαν στην εταιρία την Παρασκευή 21/8 και νοίκιασαν το σκάφος για να πραγματοποιήσουν μονοήμερη εκδρομή στις παραλίες της περιοχής. Έκτοτε χάθηκαν τα ίχνη τους και η εταιρία διαπιστώνοντας τη μη επιστροφή του σκάφους το ίδιο βράδυ, ενημέρωσε τις Αρχές.

Αμέσως άρχισαν οι έρευνες στην ευρύτερη περιοχή, από περιπολικό σκάφος του λιμεναρχείου, ένα σκάφος FRONTEX, πέντε ιδιωτικά σκάφη και δύο περιπολικά οχήματα Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. από ξηράς.

σχετικα αρθρα

Leave a Comment

Leave a review