Στη Μόρια μεταβαίνει ο πρόεδρος του ΕΚΑΒ

Εσπευσμένα στη Μυτιλήνη και στη Μόρια μεταβαίνει ο πρόεδρος του ΕΚΑΒ, Νίκος Παπαευσταθίου, συνοδευόμενος από τον διευθυντή Ιατρικών Υπηρεσιών της κεντρικής υπηρεσίας του ΕΚΑΒ Αθήνας.

Άμεσος στόχος του να συντονίσει την επείγουσα προνοσοκομειακή φροντίδα και την σωστή λειτουργία του νοσοκομείου της Μυτιλήνης. Μην ξεχνάμε η μεγάλη πυρκαγιά στην Μόρια άφησε άστεγούς 13.000 πρόσφυγες.

σχετικα αρθρα

Leave a review

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε συσκευές, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για τους σκοπούς που περιγράφονται παρακάτω. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία μας και των συνεργατών μας για τους εν λόγω σκοπούς. Εναλλακτικά, μπορείτε να κάνετε κλικ για να αρνηθείτε να δώσετε τη συγκατάθεσή σας ή να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν από τη συγκατάθεσή σας. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτή την επεξεργασία. ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ Περισσότερες Επιλογές