Στη Σάμο μεταβαίνει ο Πατούλης

Ο Αντιπρόεδρος της ΕΝΠΕ και Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης μεταβαίνει στη Σάμο, όπου έχει προγραμματισμένη συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Β. Αιγαίου Κ. Μουτζούρη και εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης Α’ Βαθμού, προκειμένου να συζητήσουν θέματα που σχετίζονται με το μεταναστευτικό και την υγεία, ενώ θα ενημερωθεί και για τις ανάγκες που υπάρχουν μετά τον ισχυρό σεισμό που έπληξε το νησί.
Στο πλαίσιο της επίσκεψής του και σε συνεννόηση με τη δημοτική αλλά και την περιφερειακή αρχή θα εξεταστεί το ενδεχόμενο να μεταβεί στο νησί προκειμένου να παράσχει βοήθεια, η επιστημονική ομάδα του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών.
Ο κ. Πατούλης εκφράζει τη στήριξη του στους κατοίκους στου νησιού, επισημαίνοντας ότι η Αυτοδιοίκηση θα είναι στο πλευρό τους.

σχετικα αρθρα

Leave a review

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε συσκευές, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για τους σκοπούς που περιγράφονται παρακάτω. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία μας και των συνεργατών μας για τους εν λόγω σκοπούς. Εναλλακτικά, μπορείτε να κάνετε κλικ για να αρνηθείτε να δώσετε τη συγκατάθεσή σας ή να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν από τη συγκατάθεσή σας. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτή την επεξεργασία. ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ Περισσότερες Επιλογές