Στ. Τσιτσιπάς για κορονοϊό: “Όσοι αγαπάμε μπορεί να είναι πιο ευάλωτοι από εμάς”

Με ένα σχόλιο-σύνθημα προς όλους ο Στέφανος Τσιτσιπάς ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter το σποτ που συμμετείχε για την καμπάνια ενάντια στον κορονοϊό.

“Όσοι αγαπάμε μπορεί να είναι πιο ευάλωτοι από εμάς στον κορονοϊό. Γι’ αυτό αγκάλιασε τα μέτρα προστασίας. Για να μπορέσουμε σύντομα να αγκαλιάσουμε ξανά όσους αγαπάμε, όπως παλιά.”

Ο αγαπημένος της νεολαίας Έλληνας τεννίστας, δίνει το δικό του μήνυμα στους φίλους του που αυτή τη στιγμή απολαμβάνουν τις διακοπές τους, και υπογραμμίζει:
«Κανένα μας βήμα δεν είναι πραγματικά ανέμελος αυτό το καλοκαίρι γιατί επιστρέφοντας από το καλοκαιρινό κάθε βήμα δικό σου, δικό μου, κάθε νέου, μας φέρνει πιο κοντά στους γονείς μας και στους παππούδες μας και όσοι αγαπάμε μπορεί να είναι πιο ευάλωτοι από εμάς στον κορονοϊό. Γι’ αυτό αγκάλιασε τα μέτρα προστασίας. Αγκάλιασε την υπευθυνότητα σε κάθε σου βήμα Για να μπορέσουμε σύντομα να αγκαλιάσουμε ξανά όσους αγαπάμε, όπως παλιά»

#Στέφανος#Τσιτσιπάς#κορονοϊός#μήνυμα#twiiter#covid19

σχετικα αρθρα

Leave a Comment

Leave a review

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε συσκευές, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για τους σκοπούς που περιγράφονται παρακάτω. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία μας και των συνεργατών μας για τους εν λόγω σκοπούς. Εναλλακτικά, μπορείτε να κάνετε κλικ για να αρνηθείτε να δώσετε τη συγκατάθεσή σας ή να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν από τη συγκατάθεσή σας. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτή την επεξεργασία. ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ Περισσότερες Επιλογές