Σύλληψη Λιγνάδη: για βιασμούς κατά συρροή σε βαθμό κακουργήματος η κατηγορία

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Λιγνάδης πήγε αυτοβούλως στην ασφάλεια, όπου συνελήφθη βάσει εντάλματος· οι εισαγγελικές αρχές απήγγειλαν σε βάρος του κατηγορίες για βιασμούς κατά συρροή σε βαθμό κακουργήματος, βασισμένες στην καταγγελία του εικοσιπεντάχρονου που αποκάλυψε ότι βιάστηκε σε ηλικία δεκατεσσάρων χρονών και σε ακόμα μια καταγγελία, που έγινε στην εισαγγελία χωρίς να δει τη δημοσιότητα.

Μια ακόμη κατάθεση που δόθηκε χθες τα μεσάνυχτα, φέρεται να επιβεβαιώνει πολλά από τα σημεία που περιλαμβάνονται στην μήνυση που κατέθεσε ο εικοσιπεντάχρονος άνδρας για βιασμό, όταν ήταν στην ηλικία των 14 ετών, δηλαδή το 2010. Πρόκειται για κακουργηματική πράξη η οποία δεν έχει παραγραφεί.

Ο μάρτυρας, τον οποίο επικαλείται στη μήνυση του ο εικοσιπεντάχρονος, ανέφερε σύμφωνα με πληροφορίες ότι βρέθηκε στο σπίτι του σκηνοθέτη μαζί με τον μηνυτή κι άλλους συνομήλικούς του, και ότι ο σκηνοθέτης τους πρόσφερε αλκοόλ και ναρκωτικές ουσίες κι έπειτα τους πρότεινε να προχωρήσουν όλοι μαζί σε ερωτικές πράξεις.

Για τον καταγγελλόμενο βιασμό του εικοσιπεντάχρονου είπε ότι είναι σίγουρος πως λέει την αλήθεια, κρίνοντας από τη συμπεριφορά του σκηνοθέτη.

Σύμφωνα με περαιτέρω μαρτυρίες, ο σκηνοθέτης φέρεται να “ψάρευε” θύματα-ανηλίκους από δομές φιλοξενίας προσφύγων, με τη “βιτρίνα” των θεατρικών μαθημάτων.

σχετικα αρθρα

Leave a review

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε συσκευές, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για τους σκοπούς που περιγράφονται παρακάτω. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία μας και των συνεργατών μας για τους εν λόγω σκοπούς. Εναλλακτικά, μπορείτε να κάνετε κλικ για να αρνηθείτε να δώσετε τη συγκατάθεσή σας ή να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν από τη συγκατάθεσή σας. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτή την επεξεργασία. ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ Περισσότερες Επιλογές