Τέλος ο Ιγκουαϊν από τη Γιουβέντους

Τη λύση συνεργασίας με τον Γκονζάλο Ιγκουαϊν ανακοίνωσε η Γιουβέντους, ο οποίος πλέον θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ίντερ Μαϊάμι.

Το «διαζύγιο» αναμένεται να κοστίσει ιδιαίτερα ακριβά στην πρωταθλήτρια Ιταλίας, με την τελευταία να καλείται να παραχωρήσει στον Αργεντινό φορ 18,3 εκατ. ευρώ ως αποζημίωση.

Ο «Πιπίτα» σημείωσε 146 συμμετοχές με τη «Γιούβε» πετυχαίνοντας παράλληλα 66 γκολ.

Σημειώνεται πως είχε δοθεί από μία φορά δανεικός σε Μίλαν και Τσέλσι.

σχετικα αρθρα

Leave a review

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε συσκευές, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για τους σκοπούς που περιγράφονται παρακάτω. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία μας και των συνεργατών μας για τους εν λόγω σκοπούς. Εναλλακτικά, μπορείτε να κάνετε κλικ για να αρνηθείτε να δώσετε τη συγκατάθεσή σας ή να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν από τη συγκατάθεσή σας. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτή την επεξεργασία. ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ Περισσότερες Επιλογές