Τελικός Κυπέλλου : Αναβάλλεται λόγω κρούσματος κορονοϊού στον Μάξι Λοβέρα

Απογοητεύθηκαν οι φίλαθλοι μόλις ανακοινώθηκε ότι δεν θα διεξαχθεί σήμερα Κυριακή 30/8 ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό, μετά από θετικό κρούσμα κορονοϊού που εντοπίστηκε χθες στον παίκτη του Ολυμπιακού, Μάξι Λοβέρα.

Σύμφωνα με τη διαδικασία που ακολουθείται από τον ΕΟΔΥ, ο παίκτης που βρέθηκε θετικός απομονώνεται και η ομάδα μπαίνει σε 48άωρη καραντίνα πραγματοποιώντας επαναλαμβανόμενα τεστ.

Άγνωστο το πότε θα γίνει, στο ξενοδοχείο παραμένει η αποστολή της ΑΕΚ

Άγνωστο είναι το πότε θα διεξαχθεί όμως ο Τελικός, καθώς δεν υπάρχουν διαθέσιμες ημερομηνίες μέχρι το τέλος της σεζόν.

Ωστόσο, η αποστολή της ΑΕΚ παραμένει στο ξενοδοχείο που έχει καταλύσει, εν αναμονή της επίσημης ενημέρωσης από την ΕΠΟ .

12 Σεπτεμβρίου η πιθανή νέα ημερομηνία

Οι πρώτες σκέψεις στην ΕΠΟ βάζουν πιθανή ημερομηνία για τη διεξαγωγή του τελικού στις 12 Σεπτεμβρίου.

Για να γίνει αυτό θα πρέπει να μεταφερθεί και η ημερομηνία έναρξης της Super League που ήταν προγραμματισμένη για το Σαββατοκύριακο 12-13/9.

Τη Δευτέρα (31/8) είναι προγραμματισμένη η συνεδρίαση της Super League και στο μεταξύ η ΕΠΟ Θα πρέπει να έχει αποφασίσει για το τι θα γίνει με τον τελικό του Κυπέλλου.

Τι θα γίνει με το ΟΑΚΑ

Η αναβολή του τελικού εγείρει και άλλα ερωτηματικά, καθώς οι “ένοικοι” του ΟΑΚΑ, ΑΕΚ και Παναθηναϊκός είχαν προγραμματίσει αντικατάσταση του χλοοτάπητα του γηπέδου από τη Δευτέρα 31/8.

Εγείρεται λοιπόν εκ νέου το ερωτηματικό που θα γίνει τελικά ο τελικός.

Εν αναμονή των εξελίξεων φορείς και φίλαθλο κοινό.

σχετικα αρθρα

Leave a review

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε συσκευές, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για τους σκοπούς που περιγράφονται παρακάτω. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία μας και των συνεργατών μας για τους εν λόγω σκοπούς. Εναλλακτικά, μπορείτε να κάνετε κλικ για να αρνηθείτε να δώσετε τη συγκατάθεσή σας ή να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν από τη συγκατάθεσή σας. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτή την επεξεργασία. ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ Περισσότερες Επιλογές