Τον Απρίλιο τα νέα δωρεάν διαδικτυακά εργαστήρια ομαδικής συμβουλευτικής


Εξαντλήθηκαν όλες οι διαθέσιμες θέσεις για τα πρώτα 21 δωρεάν διαδικτυακά εργαστήρια ομαδικής συμβουλευτικής της ΔΥΠΑ από εξειδικευμένα στελέχη της για το διάστημα 3-23 Μαρτίου. Μετά την, όπως σημειώνει, «τεράστια ανταπόκριση των πολιτών», ανακοίνωσε τα εξής επιπλέον εργαστήρια για τον Απρίλιο:

Τρίτη 4 Απριλίου, Πέμπτη 6 Απριλίου, Τρίτη 11 Απριλίου, Πέμπτη 20 Απριλίου, Τρίτη 25 Απριλίου, Πέμπτη 27 Απριλίου:

08:30–10:30: Πώς να δημιουργήσω ένα αποτελεσματικό βιογραφικό;

11:00–13:00: Πώς να προετοιμαστώ σωστά για μια συνέντευξη;

13:00–15:00: Ποια είναι τα βήματα για μια επιτυχημένη επιχειρηματική ιδέα;

Τα δωρεάν διαδικτυακά εργαστήρια ομαδικής συμβουλευτικής αποτελούν μια νέα καινοτόμα ψηφιακή υπηρεσία για όλους τους πολίτες που αναζητούν εργασία. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή αποκλειστικά ηλεκτρονικά στη διεύθυνση https://www.dypa.gov.gr/workshops

Στο κάθε εργαστήριο διάρκειας 2 ωρών υπάρχει περιορισμένος αριθμός θέσεων συμμετοχής (έως 50 άτομα) και θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας σύμφωνα με την ημερομηνία υποβολής της συμμετοχής.

Η πλατφόρμα θα παραμένει ανοιχτή μέχρι τη συμπλήρωση των θέσεων ανά εργαστήριο. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή σε παραπάνω από ένα εργαστήρια, εφόσον το επιθυμούν.

Στόχος των εργαστηρίων είναι οι συμμετέχοντες να ενημερωθούν και να ενεργοποιηθούν στην αναζήτηση κατάλληλης θέσης εργασίας ή και να αναπτύξουν τη δική τους επιχειρηματική δραστηριότητα, καθώς και να ενισχυθεί η απασχολησιμότητά τους μέσω ενός αποτελεσματικού βιογραφικού και της κατάλληλης προετοιμασίας για συνεντεύξεις με επιχειρήσεις.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες και δράσεις της ΔΥΠΑ, επισκεφτείτε τον ιστότοπο  www.dypa.gov.gr

σχετικα αρθρα

Leave a review