Τον χαβά του ο Ερντογάν – Νέα ΝAVTEX για το Oruc Reic μέχρι 14 Νοεμβρίου

Η Σμύρνη μετρά τις πληγές της από το φονικό σεισμό, αλλά ο Ερντογάν συνεχίζει απτόητος τις προκλήσεις του στην Ανατολική Μεσόγειο και το Αιγαίο.

Η Άγκυρα, όπως δημοσιοποίησε το τουρκικό πρακτορείο EHA, ανανεώνει τη NAVTEX για το Oruc Reis, μέχρι και τις 14 Νοεμβρίου. 

Η νέα τουρκική πρόκληση έρχεται σε λιγότερο από 24ώρες από τη ανταλλαγή τηλεφωνημάτων μεταξύ του Κυριάκου Μητσοτάκη και του Ταγίπ Ερντογάν, μετά το φονικό σεισμό στη Σάμο και τη Σμύρνη.

σχετικα αρθρα

Leave a review

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε συσκευές, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για τους σκοπούς που περιγράφονται παρακάτω. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία μας και των συνεργατών μας για τους εν λόγω σκοπούς. Εναλλακτικά, μπορείτε να κάνετε κλικ για να αρνηθείτε να δώσετε τη συγκατάθεσή σας ή να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν από τη συγκατάθεσή σας. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτή την επεξεργασία. ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ Περισσότερες Επιλογές