Τούρκος καθηγητής: “Από το 1923 τα νησιά έμειναν στην Ελλάδα. Τελεία”

Ο καθηγητής Μεχμέτ Εφέ Τζαμάν με στόμφο και θάρρος τολμά να εκφραστεί σχετικά με τα ελληνοτουρκικά μέσα από το άρθρο του διατηρώντας αντίθετη άποψη από το “καθεστώς” του Ερντογάν.

Συγκεκριμένα μέσα από την σελίδα του Επίτιμου Αρχηγού ΓΕΕΘΑ, Στρατηγός Κωσταράκος, γίνεται σαφές ότι ο Τούρκος καθηγητής Μεχμέτ Εφέ Τζαμάν καταρρίπτει την ρητορική του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και των συμβούλων του για τη συνθήκη της Λωζάνης και τις ευθείες απειλές εναντίον της Ελλάδας

Συγκεκριμένα ο Μιχάλης Κωσταράκος γράφει:

“ΗΧΟΥΝ ΤΑ ΤΥΜΠΑΝΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ» – ΤΟΥΡΚΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΓΡΑΦΕΙ ΟΣΑ ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ – «ΑΠΟ ΤΟ 1923 ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΕΜΕΙΝΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΤΕΛΕΙΑ!»

Ο καθηγητής Μεχμέτ Εφέ Τζαμάν τόλμησε να εκφράσει μέσα από άρθρο του αντίθετη άποψη από το καθεστώς Ερντογάν, με αποτέλεσμα να δέχεται απειλές για τη ζωή του.

Συγκεκριμένα ο καθηγητής πριν από λίγες ώρες ανάρτησε το παρακάτω μήνυμα: Με λιντσάρουν α) Τούρκοι εθνικιστές δεξιάς πτέρυγας (γκρίζοι λύκοι), β) Εθνικιστές αριστερής πτέρυγας (Kemalist ulusalcı), γ) Ισλαμιστές και Ερντογανιστές, δ) Παιδιά του βαθέως κράτους λόγω αυτού του άρθρου”

σχετικα αρθρα

Leave a review