Το τένις γίνεται ασφαλής τρόπος άσκησης για τους κατοίκους του Ωρωπού

Σε αυτή τη δύσκολη για όλους περίοδο, είναι σημαντικό να κάνουμε κινήσεις που αναβαθμίζουν την ποιότητα ζωής των Δημοτών και βελτιώνουν την καθημερινότητά τους.

Η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Ωρωπού (ΚΕΔΩ), θέλοντας να προσφέρει μία ασφαλή επιλογή στους Δημότες που θέλουν να αθληθούν, ανακαίνισε τα γήπεδα τένις στο Στάδιο Σκάλας.

Υπό των φως των νέων προβολέων τρία κόρτ τενις με σκληρή επιφάνεια δόθηκαν σε χρήση και αποτελούν πλέον το νέο αθλητικό κόσμημα του Δήμου. Μάλιστα, ο Δήμαρχος Ωρωπού Γιώργος Γιασημάκης επισκέφθηκε την εγκατάσταση συνοδευόμενος από τον πρόεδρο της Κοινωφελούς Επιχείρισης Ωρωπού Άγγελο Χατζηιωάννου, ενώ είχε την ευκαιρία να παίξει «διπλό» με πολίτες που απολάμβαναν την προπόνηση τους στον εντυπωσιακό χώρο που αναβαθμίζει την ποιότητα της κοινωνικής και αθλητικής ζωής του τόπου.

 «Ο αθλητισμός και η αναβάθμιση των υποδομών των εγκαταστάσεων στο Δήμο μας ήταν προτεραιότητα μας από την πρώτη στιγμή που αναλάβαμε. Καταγράψαμε τις ανάγκες σε όλες τις αθλητικές εγκαταστάσεις και εξασφαλίσαμε τους πόρους των έργων. Έχουμε ξεκινήσει με εντατικούς ρυθμούς τις εργασίες αναβάθμισης, συντήρησης και ανάπλασης των εγκαταστάσεων που η μία μετά την άλλη θα παραδοθούν στη νεολαία μας και στους πολίτες», δήλωσε αρχικά ο πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Ωρωπού Άγγελος Χατζηιωάννου.

«Εδώ στον Ωρωπό υπήρχαν δυόμιση γήπεδα τένις στα οποία δεν είχε να γίνει καμία εργασία συντήρησης για πολλά χρόνια. Φτιάξαμε τρία γήπεδα εκ των οποίων το ένα είναι καθαρά προπονητικό κι έτσι οι δημότες θα έχουν μεγαλύτερη άνεση στις ώρες που θα παίζουν. Κάναμε πλήρη ανακαίνιση του χώρου με νέο LED φωτισμό, με ειδικές βαφές και καθαρισμό της γύρω περιοχής. Έγινε πλέον ένας πολύ ωραίος χώρος που χαίρεσαι να τον βλέπεις και να αγωνίζεσαι.» συμπλήρωσε ο πρόεδρος της ΚΕΔΩ Άγγελος Χατζηιωάννου.

Τις εγκαταστάσεις επισκέφτηκε και ο Δήμαρχος Ωρωπού Γιώργος Γιασημάκης που δεν αντιστάθηκε στον πειρασμό να ανταλλάξει μερικές μπαλιές με πολίτες που έκαναν προπόνηση. «Έχει γίνει ένας πολύ όμορφος χώρος που σου φτιάχνει τη διάθεση και την ψυχολογία και οι πολίτες το χαίρονται. Είναι σημαντικό πως αυξάνονται καθημερινά οι πολίτες που ασχολούνται με αυτό το υπέροχο άθλημα. Μακάρι κάποια στιγμή να έχουμε τη χαρά να φιλοξενήσουμε μεγάλους αθλητές εδώ όπως ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Μαρία Σάκκαρη και -γιατί όχι- να βγάλουμε έναν νέο Τσιτσιπά ή μία νέα Σάκκαρη από το Δήμο μας».

Η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Ωρωπού συνεχίζει την προσπάθεια αναβάθμισης της ποιότητας ζωής των Δημοτών, αλλάζοντας ταυτόχρονα προς το καλύτερο την εικόνα του Ωρωπού.

σχετικα αρθρα

Leave a Comment

Leave a review

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε συσκευές, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για τους σκοπούς που περιγράφονται παρακάτω. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία μας και των συνεργατών μας για τους εν λόγω σκοπούς. Εναλλακτικά, μπορείτε να κάνετε κλικ για να αρνηθείτε να δώσετε τη συγκατάθεσή σας ή να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν από τη συγκατάθεσή σας. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτή την επεξεργασία. ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ Περισσότερες Επιλογές