Το INNOVATHENS powewed by Samsung προσγειώνεται στην Τεχνόπολη προσφέροντας την πιο βιωματική εμπειρία

Το INNOVATHENS powered by Samsung, ο κόμβος καινοτομίας και επιχειρηματικότητας της Τεχνόπολης Δήμου Αθηναίων, εγκαινιάζει ένα νέο εκπαιδευτικό πρόγραμμα και μαζί μια σειρά εκπαιδευτικών εργαστηρίων με θεματικούς κύκλους: το INNOVATHENS Academy. Κάθε κύκλος αναλύει ένα συγκεκριμένο θέμα μέσα από τετράωρα πρωινά εργαστήρια (11.00-15.00) που πραγματοποιούνται δια ζώσης στον χώρο του INNOVATHENS με περιορισμένες θέσεις αλλά και μέσω ΖΟΟΜ για συγκεκριμένο αριθμό συμμετεχόντων.

Την εισήγηση των εργαστηρίων κάνει ο Γεράσιμος Τζαμαρέλος, πτυχιούχος στην επικοινωνία και στην ψυχολογία του καταναλωτή, κάτοχος διδακτορικού στο marketing management και τριών μετα-διδακτορικών τίτλων (συμπεριφορά καταναλωτή, digital branding, personalization fields in digital campaigns) αλλά και έμπειρος εισηγητής, με  χιλιάδες ώρες διαλέξεων σε Ελλάδα, Ευρώπη και Αμερική.

Ο πρώτος θεματικός κύκλος έρχεται τον Οκτώβριο για να εξετάσει το Digital Marketing, ένα πεδίο που αναπτύσσεται ραγδαία τα τελευταία χρόνια, αποκτώντας εφαρμογές σε όλο και περισσότερους τους τομείς της επιχειρηματικότητας και της καθημερινότητας.

Η αρχή γίνεται την Τετάρτη 7 Οκτωβρίου όπου οι συμμετέχοντες θα έρθουν σε επαφή με το Facebook & Instagram Marketing. Στόχος του workshop είναι να τους διδάξει πώς να δημιουργούν επιτυχημένες διαφημιστικές καμπάνιες, να αξιολογήσουν τα αποτελέσματά τους αλλά και να διαχειρίζονται αποτελεσματικά τα επαγγελματικά προφίλ τους στα δύο κανάλια.

Το επόμενο εργαστήριο, με τίτλο Digital Marketing Workshop, προ(σ)καλεί τους επίδοξους digital marketers να εντρυφήσουν, σε τρεις μέρες (12-14 Οκτωβρίου), στο ψηφιακό μάρκετινγκ μέσα από πρακτικά παραδείγματα ενώ στις 19 Οκτωβρίου,ακολουθεί τοπρόγραμμα LinkedIn + Personal Branding πουβασίζεται και στοχεύει στην πλήρη και πρακτική εξοικείωση με την πλατφόρμα του LinkedIn, τόσο για προσωπική όσο και για επαγγελματική χρήση.

Στις 21 Οκτωβρίου, το εργαστήριο WordPress Websites & SEO (Search Engine Optimization) θα βοηθήσει τους συμμετέχοντες να δημιουργήσουν ένα website ή ένα blog. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει όλες τις βασικές λειτουργίες του WordPress στην πράξη και όλα τα εργαλεία που απαιτείται να γνωρίζει κανείς για να δημιουργήσει μια ιστοσελίδα.

Ο πρώτος θεματικός κύκλος ολοκληρώνεται στις 26 Οκτωβρίου με το εργαστήριο Digital Marketing Plan Hands on Workshop. Το τελευταίο εργαστήριο του κύκλου Digital Marketing αποτελεί και το επιστέγασμά του καθώς θα διδάξει στους συμμετέχοντες πώς θα «χτίσουν» ένα brand.

Κλείσε τώρα τη θέση σου στο INNOVATHENS Academy και γίνε εσύ ειδικός στο Digital Marketing!

Αναλυτικές πληροφορίες για όλα τα εργαστήρια στην επίσημη ιστοσελίδα του INNOVATHENS.

#INNOVATHENSAcademy
#INNOVATHENSWorkshops
#INNOVATHENSEducation

*Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική κατά την είσοδό σας στην Τεχνόπολη καθώς και σε όλη τη διάρκεια του σεμιναρίου.

Πληροφορίες:
Πότε: 7, 12-14, 19, 21 & 26 Οκτωβρίου 2020
Ώρες: 11.00-15.00 (4 ώρες)
Πού: INNOVATHENS (περιορισμένες θέσεις) και μέσω ZOOM (περιορισμένος αριθμός συμμετεχόντων)
Κόστος: 30€/εργαστήριο
*Το τριήμερο εργαστήριο Digital Marketing Workshop έχει κόστος συμμετοχής 75€ και για τις τρεις μέρες ή 30€ ανά ημέρα και θεματική.

σχετικα αρθρα

Leave a review