Τράπεζα Πειραιώς : Μείωση κόστους με κλείσιμο καταστημάτων

Το κλείσιμο 53 καταστημάτων της σε όλη την χώρα αποφάσισε Διοίκηση της Τράπεζας Πειραιώς, προκαλώντας πολλές αντιδράσεις στις τοπικές κοινωνίες.

Η διοίκηση της Τράπεζας Πειραιώς στο πλαίσιο του σχεδίου μετασχηματισμού της, προχώρησε στην απόφαση να κλείσει δεκάδες καταστήματα σε διάφορες περιοχές της χώρας, μεταφέροντας τις υπηρεσίες τους σε καταστήματα της ευρύτερης περιοχής.

Υπάρχουν όμως περιοχές της επαρχίας όπου οι πελάτες της τράπεζας θα πρέπει να διανύσουν  δεκάδες χιλιόμετρα για να εξυπηρετηθούν συμπεριλαμβανομένων και αγροτικών περιοχών, που εξυπηρετούνται αποκλειστικά από την Τράπεζα Πειραιώς, μετά την εξαγορά του δικτύου της Αγροτικής Τράπεζας.

Εθελουσία έξοδος για τους εργαζόμενους

Πρόγραμμα εθελούσιας αποχώρησης εφαρμόζει η Τράπεζα Πειραιώς για τους υπαλλήλους των καταστημάτων δείχνοντάς τους έτσι το δρόμο προς την έξοδο. Το πρόγραμμα ισχύει έως τις 30 Νοεμβρίου και άγνωστη η τύχη όσων αποφασίσουν να μην συμμετάσχουν.

Η κατάργηση των καταστημάτων έχει ήδη ξεκινήσει από την Αττική και τις περιοχές Γαλάτσι, Νέα Σμύρνη, Αγία Βαρβάρα και Άγιο Δημήτριο ενώ έως τις 18 Δεκεμβρίου αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία σε όλη τη χώρα.

σχετικα αρθρα

Leave a review

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε συσκευές, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για τους σκοπούς που περιγράφονται παρακάτω. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία μας και των συνεργατών μας για τους εν λόγω σκοπούς. Εναλλακτικά, μπορείτε να κάνετε κλικ για να αρνηθείτε να δώσετε τη συγκατάθεσή σας ή να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν από τη συγκατάθεσή σας. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτή την επεξεργασία. ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ Περισσότερες Επιλογές