Τραγωδία: Νεκρή 24χρονη στην μπανιέρα της από ηλεκτροπληξία

Η Olesya Semenova βρισκόταν στο διαμέρισμά της στην πόλη Arkhangelsk, όταν έχασε τη ζωή της. Το κινητό της, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία βρέθηκε στην μπανιέρα και ο θάνατός της ήταν ακαριαίος.

Η άτυχη Olesya

Ο άνθρωπος που κάλεσε βοήθεια, η συγκάτοικός της, ονόματι Daria, ανέφερε στις Αρχές: «Την ταρακούνησα, της έριξα νερό στο πρόσωπο αλλά εκείνη ήταν χλωμή, δεν ανέπνεε. Όταν την άγγιξα, με χτύπησε και εμένα το ρεύμα».

Οι υγειονομικές υπηρεσίες επιβεβαίωσαν το θάνατο της 24χρονη από ηλεκτροπληξία.

Ανακοίνωση για το περιστατικό εξέδωσε και το Υπουργείο Εκτάκτων Περιστατικών της χώρας, αναφέροντας: «Η τραγωδία αυτή μας υπενθυμίζει πως δεν πρέπει να έχουμε καμία ηλεκτρική συσκευή κοντά στο νερό. Το ίδιο ισχύει και για τα κινητά τηλέφωνα».

Πήγη: Newsbomb.gr

σχετικα αρθρα

Leave a review

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε συσκευές, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για τους σκοπούς που περιγράφονται παρακάτω. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία μας και των συνεργατών μας για τους εν λόγω σκοπούς. Εναλλακτικά, μπορείτε να κάνετε κλικ για να αρνηθείτε να δώσετε τη συγκατάθεσή σας ή να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν από τη συγκατάθεσή σας. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτή την επεξεργασία. ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ Περισσότερες Επιλογές