Τραγωδία στην ιχθυόσκαλα στην Πάτρα. Μπλέχτηκε στα δίχτυα και πνίγηκε

Τραγωδία στην ιχθυόσκαλα στην Πάτρα για τον νεαρό άνδρα ο οποίος μπλέχτηκε στα δίχτυα του καϊκιού του

Νεαρός άνδρας έχασε την ζωή του όταν μπλέχτηκε στα δίχτυα καϊκιού και πνίγηκε. Το τραγικό συμβάν σύμφωνα με πληροφορίες συνέβη την νύχτα καθώς ο ίδιος εργαζόταν.

Αμέσως όλοι όσοι βρίσκονταν στο σημείο έσπευσαν να βοηθήσουν χωρίς τελικά κάποιο θετικό αποτελέσμα αφού ο νεαρός είχε ήδη χάσει την ζωή του.

Οι άνδρες του Λιμενικού επί τόπου βρέθηκαν στο τραγικό σημείο και ξεκίνησαν τις έρευνες για τα αίτια του πνιγμού.

σχετικα αρθρα

Leave a review

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε συσκευές, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για τους σκοπούς που περιγράφονται παρακάτω. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία μας και των συνεργατών μας για τους εν λόγω σκοπούς. Εναλλακτικά, μπορείτε να κάνετε κλικ για να αρνηθείτε να δώσετε τη συγκατάθεσή σας ή να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν από τη συγκατάθεσή σας. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτή την επεξεργασία. ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ Περισσότερες Επιλογές