Φιλαράκια: Μια πιο…ειλικρινής περιγραφή της σειράς που όλοι αγαπάμε

Ένα sitcom που άφησε ιστορία. Μία σειρά που βλέπουμε -και λατρεύουμε- ακόμα και 20 χρόνια μετά την επίσημη προβολή της. Ας είμαστε ειλικρινής όμως, κάποια πράγματα στη σειρά δεν είναι τόσο ουτοπικά όσο θα θέλαμε να είναι.

Πιο συγκεκριμένα, το κανάλι Screen Junkies στο YouTube ετοίμασε ένα βίντεο με όλα όσα θα θέλαμε να πούμε για αυτή τη σειρά. Τα καλά και τα κακά, αντικειμενικά και με πολύ, πολύ γέλιο.

Ορίστε λοιπόν, ένα «Ειλικρινές Τρέιλερ» που λέει όσα σκεφτόμαστε και όσα δεν έχουμε καν σκεφτεί ακόμα για τα «Φιλαράκια».

σχετικα αρθρα

Leave a Comment

Leave a review

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε συσκευές, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για τους σκοπούς που περιγράφονται παρακάτω. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία μας και των συνεργατών μας για τους εν λόγω σκοπούς. Εναλλακτικά, μπορείτε να κάνετε κλικ για να αρνηθείτε να δώσετε τη συγκατάθεσή σας ή να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν από τη συγκατάθεσή σας. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτή την επεξεργασία. ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ Περισσότερες Επιλογές