Φρέσκο επιτελικό σχήμα εγκαινίασε ο ΣΥΡΙΖΑ για την νέα σεζόν

Στη θεση του γραμματέα ο Δημήτρης Τζανακόπουλος και για τη θέση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου προαλείφεται ο Πάνος Σκουρλέτης

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας εγκαινιάζει την νέα σεζόν με νέο σχήμα βάζοντας -και με αυτόν τον τρόπο- τάξη στις εσωκομματικές έριδες του καλοκαιριού, οι οποίες δεν έπαψαν ούτε ανήμερα τον Δεκαπενταύγουστο. Με ορόσημο τη ΔΕΘ, ανακατεύοντας την τράπουλα ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης κοινοποίησε χθες -σε κλειστή σύσκεψη με κομματικά στελέχη- τις αποφάσεις του αναφορικά με πρόσωπα, πράγματα και χαρτοφυλάκια, ενώ έκοψε το γόρδιο δεσμό ως προς το χρόνο διεξαγωγής του 3ου Συνεδρίου, το οποίο αναβλήθηκε τον περασμένο Μάιο λόγω κορωνοϊού.

Παρότι ο κ. Τσίπρας έχει δεχθεί ουκ ολίγες προτάσεις από στενούς του συνεργάτες το συνέδριο του κόμματος να διεξαχθεί ψηφιακά, με στελέχη όπως ο πρώην υπουργός, Νίκος Παππάς να πρωτοστατούν υπέρ μιας τέτοιας λύσης, την αναβολή του Συνεδρίου για το 2021 εισηγήθηκε χθες ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, αρνούμενος να θυσιάσει την πανηγυρική ατμόσφαιρα και το αίσθημα επανεκκίνησης του κόμματος μπροστά στην πανδημία.

σχετικα αρθρα

Leave a review