Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες: ξεκινά το μεγάλο ταξίδι της Ολυμπιακής Φλόγας

Η παγκόσμια Ολυμπιακή και αθλητική οικογένεια σκύβει με σεβασμό πάνω στην Αρχαία Ολυμπία απ’ όπου θα ξεκινήσει το ταξίδι της αύριο η Ολυμπιακή Φλόγα, για τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου (4-20/2/22). 

Τα μεγαλύτερα δίκτυα Μαζικής Ενημέρωσης από όλο τον κόσμο έχουν εκτενείς αναφορές στο ξεχωριστό γεγονός, υπογραμμίζοντας τη σημασία του, με ιστορικές αναδρομές και την απουσία θεατών εξαιτίας της πανδημίας Covid-19. 

«Η Ολυμπιακή φλόγα θα ανάψει σε ένα άδειο αρχαίο στάδιο στην Ολυμπία  αύριο Δευτέρα για τους Χειμερινούς Αγώνες του Πεκίνου, όπως συνέβη και γι αυτούς στο Τόκιο, λόγω της πανδημίας Covid-19. Για δεύτερη συνεχόμενη φορά σε τρεις δεκαετίες, η παραδοσιακή τελετή στο λίκνο του Ολυμπισμού θα πραγματοποιηθεί ελλείψει θεατών, όπως έχει ανακοινώσει η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή (ΕΟΕ)», σημειώνει σήμερα χαρακτηριστικά το γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων (AFP), σε εκτενή αναφορά του για την τελετή αφής της Ολυμπιακής Φλόγας.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

σχετικα αρθρα

Leave a review

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε συσκευές, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για τους σκοπούς που περιγράφονται παρακάτω. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία μας και των συνεργατών μας για τους εν λόγω σκοπούς. Εναλλακτικά, μπορείτε να κάνετε κλικ για να αρνηθείτε να δώσετε τη συγκατάθεσή σας ή να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν από τη συγκατάθεσή σας. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτή την επεξεργασία. ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ Περισσότερες Επιλογές