“Όταν προσφέρεις στο σώμα σου αυθεντική κίνηση αυτό σου επιστρέφει αυθεντική έκφραση”

Reports: Κατερίνα Καρσιώτη

Ένα σεμινάριο για την ψυχή και το σώμα ξετυλίγεται μέσα στο δικό σου Οκτώβριο και σου προσφέρει μία μοναδική βιωματική εμπειρία.

Πρόκειται για το Σεμινάριο Body Movement Psychotherapy – “Αυθεντική Κίνηση, Αυθεντική Έκφραση” ΄μέσω του οποίου “δημιουργείς” για την προσωπικότητα σου. Με ασκήσεις διαλογισμού, αναπνοών και κίνησης θα εξερευνήσεις πτυχές του εαυτού σου και τι σημαίνει να μπορείς να ξεχωρίσεις συμπεριφορές και μοτίβα τα οποία είναι επίκτητα και όχι μέρος της αυθεντικής σου ύπαρξης.

Όταν στο σώμα σου προσφέρεις αυθεντική κίνηση τότε αυτό σου επιστρέφει αυθεντική έκφραση. Άλλωστε η σωματική και η ψυχική υγεία μας αποτελεί εκείνο το κύριο κλειδί για την πορεία της ζωής και της καθημερινότητας μας.

Η κίνηση είναι η έκφραση μας και με αυτό το σεμινάριο ξετυλίγεται μία αφήγηση για την ίδια την προσωπικότητα, για τον ίδιο τον εαυτόν σου “μέσα και έξω”.

Μία αφήγηση όπου προσφέρεις εσύ το κλειδί εκείνο για μία αυθεντική κίνηση, για μία αυθεντική έκφραση.

Όσο πιο κοντά ερχόμαστε στον αληθινό μας εαυτό η δημιουργική μας ενέργεια αναπτύσσεται , το ανοσοποιητικό μας δυναμώνει και βρίσκουμε λύσεις στα θέματα που μας απασχολούν.

Ο Πολυχώρος Ambivert άλλωστε είναι αυτός ο χώρος όπου η ενότητα Ambivert Seminars ξετυλίγεται και πραγματοποιείται με μεγάλη επιτυχία και ανταπόκριση από το κοινό. Εστιάζει στην ομορφιά και στην προσωπικότητα του ατόμου και το αποδεικνύει σε όλα τα επίπεδα του χώρου του.

Προσφέρει μία βιωματική “συλλογή” σεμιναρίων τα οποία επικεντρώνονται στην φιλοσοφία του Ambivert “Create Yourself” με βιωματικά γεγονότα μέσα από τα οποία ανακαλύπτεις εσένα δίνοντας την ευκαιρία στον εαυτόν σου να κάνει ένα βήμα μπροστά.

Τα σεμινάρια και τα εργαστήρια του Ambivert φιλοξενούνται στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο που διαθέτει. Πιο συγκεκριμένα στον 1ο όροφο του ροζ νεοκλασσικού το σκηνικό αλλάζει και η ψυχή βρίσκει νέους τρόπους να εκφραστεί και να απελευθερωθεί με ομαδικά “εργαστήρια” ή με ατομικές συνεδρίες.

Eίναι άλλωστε και η στιγμή αυτή που απαιτείται σε μεγάλο βαθμό η επανεκκίνηση και ο επαναπροσδιορισμός !!!

“Create Yourself”

Μελίνα Αργυρίου, Χοροθεραπεύτρια

Γεννημένη στην Αθήνα, η Μελίνα Αργυρίου, είναι πτυχιούχος του London College of Dance and Performing Arts (Λονδίνο), όπου και βραβεύτηκε με τα βραβεία Best Artistic Performance in Ballet Best Dancer of the Year. Το έντονο ενδιαφέρον της για τον άνθρωπο και την ανθρώπινη φύση την οδήγησε να επεκτείνει τις σπουδές της και να γίνει κάτοχος μεταπτυχιακού (ΜΑ) in Movement Psychotherapy(Goldsmiths University). Διεύρυνε τη μελέτη της πάνω στην γιουνγκιανή προσέγγιση και παρακολούθησε διάφορα σεμινάρια στο Λονδίνο από τον γιουνγκιανό αναλυτή Graham Horwood. Ξεκίνησε την επαγγελματική της δράση το 2001, συνεργαζόμενη με τα ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης και Αγρινίου ως χορογράφος. Το 2002 συμμετείχε στην ταινία μεγάλου μήκους του Βασίλη
Μπουντούρη, «Πάρ΄τα όλα». Από το 2002 ως το 2007 συμμετείχε σε παραστάσεις διαφόρων θεάτρων και φεστιβάλ στο Λονδίνο όπως: The Place, Theatro Technis, Art Deco Theater, Dance
Resolution Festival & Synergy Festival. Το 2008-2009 συνεργάστηκε με το ΘΟΚ ως χορογράφος και performer στην παράσταση Beauty Mark. Από το 2002 έως σήμερα είναι δασκάλα δημιουργικής κίνησης και από το 2007 εργάζεται ως Χοροθεραπεύτρια. Η βαθιά επιθυμία της για κατανόηση της σύνδεσης σώματος και ψυχής την οδηγεί να εμβαθύνει τις γνώσεις της στην κινέζικη ιατρική και φιλοσοφία και να ταξιδέψει στην Κίνα(2005 και 2007) για tai chi σεμινάρια με taoist master του Wu Dang. Αργότερα(2007) ξεκινά να διδάσκει την εσωτερική πολεμική τέχνη του Tai Chi. Παράλληλα εμβαθύνει τις γνώσεις της στην Ακαδημία Ελληνικής και Κινεζικης ιατρικής στον τομέα της Ρεφλεξολογίας και γίνεται διπλωματούχος Ρεφλεξιολόγος. Από το 2011 συνεργάζεται με το Synergy of Art της Silvia Macchi συνδημιουργώντας στις παραστάσεις «Ο κύκλος των Μεταμορφώσεων», «Πόρτες», «Aποτυπώματα» και «Ενέργεια 29χλμ. νοτιοδυτικά» στο Ναό της Αφαίας. Παράλληλα από το 2012 γίνεται ιδρυτικό μέλος της καλλιτεχνικής ομάδας Synama χορογραφώντας το video dance «Genius Loci», «RE-TURN» και άλλες ανεξάρτητες παραγωγές,
με τελευταία συνεργασία να χορογραφεί τη χοροθεατρική παράσταση «Σκελετογυναίκα».Έναρξη ομάδας: Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2020, 12:00-15:00


Αριθμός μελών ομάδας: μέχρι 12 άτομα
Κόστος: 40 ευρώ
Εγγραφή: Για την εγγραφή στην ομάδα, οι ενδιαφερόμενοι αποστέλλουν μεiλ στο ambivert.conceptstore@gmail.com και στη συνέχεια (εφόσον υπάρχει διαθέσιμη θέση) προκαταβάλλουν το ποσό των 40 ευρώ για την εγγραφή τους.
Χώρος: Πολυχώρος Ambivert Concept Store, Πραξιτέλους 132, Πειραιάς.
Η Ομάδα θα γίνει διαδικτυακά.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να μας καλέσετε στα τηλέφωνα 6978131904, 2104134642 .Ambivert Concept Store

σχετικα αρθρα

Leave a review

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε συσκευές, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για τους σκοπούς που περιγράφονται παρακάτω. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία μας και των συνεργατών μας για τους εν λόγω σκοπούς. Εναλλακτικά, μπορείτε να κάνετε κλικ για να αρνηθείτε να δώσετε τη συγκατάθεσή σας ή να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν από τη συγκατάθεσή σας. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτή την επεξεργασία. ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ Περισσότερες Επιλογές