12 κρούσματα βρέθηκαν σε κρουαζιερόπλοιο στην Κρήτη με 1.000 επιβάτες

Συναγερμός χτύπησε σε κρουαζιερόπλοιο με 1000 επιβάτες στο οποίο επιβεβαιώθηκαν 12 κρούσματα.

Συγκεκριμένα το κρουαζιερόπλοιο Mein Shiff 6 επιστρέφει στο Λιμάνι του Ηρακλείου από τη Μήλο όπου βρίσκεται. Αιτία επιστροφής σαφώς στάθηκαν τα επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού τα οποία χτύπησαν τον συναγερμό.

Στο πλαίσιο των δειγματοληπτικών ελέγχων που διενεργούνται, ελήφθησαν 150 δείγματα, με τα 12 να “βγαίνουν” θετικά στον κορωνοϊό. Πρόκειται για μέλη του πληρώματος του κρουαζιερόπλοιου, που μεταφέρει πάνω από 1.000 επιβάτες.

Σε καραντίνα ήδη έχουν τεθεί οι νοσούντες οι οποίοι σύντομα θα υποβληθούν σε νέο τεστ. Για την κρίσιμη κατάσταση είναι ενήμερωσης ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς.

σχετικα αρθρα

Leave a review

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε συσκευές, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για τους σκοπούς που περιγράφονται παρακάτω. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία μας και των συνεργατών μας για τους εν λόγω σκοπούς. Εναλλακτικά, μπορείτε να κάνετε κλικ για να αρνηθείτε να δώσετε τη συγκατάθεσή σας ή να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν από τη συγκατάθεσή σας. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτή την επεξεργασία. ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ Περισσότερες Επιλογές