43χρονος πατέρας δύο παιδιών έχασε τη ζωή του όταν πήγε να βοηθήσει σε τροχαίο

Tραγωδία ξετυλίχθηκε στην Ρόδο καθώς πατέρας δύο παιδιών σκοτώθηκε όταν πήγε να βοηθήσει σε τροχαίο.

Kανείς δεν μπορεί να πιστέψει πώς έφυγε τόσο άδικα. Η τραγική ειρωνεία είναι ότι ο ίδιος πήγε να βοηθήσει στον απεγκλωβισμό του οδηγού τροχαίου όταν ένα δεύτερο όχημα έπεσε πάνω και σκοτώθηκε, ενώ άλλοι επίσης που έσπευσαν προς βοήθεια, τραυματίστηκαν.

Όλα έγιναν όταν ένα ΙΧ αυτοκίνητο που κινείτο επί της Ρόδου – Λίνδου, χτύπησε στη χαμηλή διαχωριστική νησίδα και πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας. Ο 43χρονος που διέμενε λίγα μέτρα παραπέρα, ακούγοντας τον θόρυβο από το τροχαίο μαζί με άλλους γείτονες και διερχόμενους οδηγούς, έσπευσαν στο σημείο να βοηθήσουν. Παράλληλα ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ και την αστυνομία. Την ώρα που προσπαθούσαν να απεγκλωβίσουν την οδηγό μέσα από το όχημα, ένα άλλο αυτοκίνητο, που κινούνταν επί της Ρόδου – Λίνδου, έπεσε με σφοδρότητα πάνω στο ακινητοποιημένο αυτοκίνητο, παρασύροντας έτσι όλους όσοι βρίσκονταν στο σημείο.

Το αποτέλεσμα ήταν να τραυματιστεί θανάσιμα και να ξεψυχήσει λίγη ώρα αργότερα ο 43χρονος και να τραυματιστούν άλλα δύο άτομα τα οποία επίσης διακομίστηκαν στο νοσοκομείο αλλά βρίσκονται εκτός κινδύνου. Ο οδηγός του δεύτερου αυτοκινήτου, που ευθύνεται για την τραγωδία, αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από το νοσοκομείο της Ρόδου, συνελήφθη και κρατείται από τους αστυνομικούς προκειμένου να παραπεμφθεί στον Εισαγγελέα Ρόδου. 


Πηγή: rodiaki.gr

σχετικα αρθρα

Leave a review