5 Απλοί Λόγοι που η Επιχείρησή σας Μένει Στάσιμη

5. Δεν έχετε τα κέρδη που θέλετε
Οι πωλήσεις χωρίς κέρδη δεν έχουν κάποιο νόημα. Χρειάζεστε και ποσότητα και περιθώριο κέρδους.

4. Η ανάπτυξη της επιχείρησης είναι πολύ αργή
Οι διαδικασίες μέσα στην επιχείρησή σας δεν έχουν βελτιστοποιηθεί, και έτσι δεν μπορείτε να αναπτυχθείτε περαιτέρω.

3. Δεν έχετε άλλες νέες ιδέες
Δεν είστε πάνω από τον ανταγωνισμό επειδή εργάζεστε με ξεπερασμένες έννοιες.

2. Δεν βλέπετε καθαρά τα προβλήματα της επιχείρησης
Υπάρχουν ορισμένα στοιχεία μιας υγιούς και επιτυχημένες επιχείρησης που μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως σημείο αναφοράς για τη σύγκριση των επιχειρησιακών λειτουργιών και της στρατηγικής σας.

1. Το προσωπικό σας δεν έχει όραμα να χτίσει μαζί σας την επιχείρηση
Πολλές φορές χρειάζεται ένα ορισμένο επίπεδο εμπειρίας για να ξεπεράσετε τους στόχους πωλήσεων της εταιρείας σας.

Αν καθώς διαβάζετε το άρθρο εντοπίσατε ενα ή περισσότερα από τα παραπάνω σημεία να ισχύουν στην επιχείρησή σας, θα ήταν σκόπιμο να κάνετε όποια ενέργεια χρειάζεται προκειμένου να το αντιστρέψετε. Η καθημερινή επένδυση χρόνου και προσπάθειας προς τη σωστή κατεύθυνση σας αποφέρει την αντίστοιχη ανάπτυξη.

Αν είστε ο ιδιοκτήτης ή διευθυντής της επιχείρησής σας μπορείτε να ζητήσετε μία δωρεάν συμβουλευτική συνεδρία με έναν εξειδικευμένο σύμβουλο της ΑΜΤ Consultants προκειμένου να δείτε πώς μπορείτε να στρέψετε την εικόνα σας προς τη σωστή κατεύθυνση.
Πηγή: bit.ly

σχετικα αρθρα

Leave a review

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε συσκευές, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για τους σκοπούς που περιγράφονται παρακάτω. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία μας και των συνεργατών μας για τους εν λόγω σκοπούς. Εναλλακτικά, μπορείτε να κάνετε κλικ για να αρνηθείτε να δώσετε τη συγκατάθεσή σας ή να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν από τη συγκατάθεσή σας. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτή την επεξεργασία. ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ Περισσότερες Επιλογές