800 πρόσφυγες και μετανάστες έχουν εισέλθει στον νέο καταυλισμό του Καρά Τεπέ

Καταγεγραμμένοι 800 πρόσφυγες έχουν εισέλθει στο νέο καταυλισμό του Καρά Τεπέ στη Λέσβο από το Σάββατο το μεσημέρι καθώς τότε ξεκίνησε επίσημα η λειτουργία του.

Από το σύνολο των μεταναστών και προσφύγουν οι οποίοι πριν μπουν στην νέα δομή υποβλήθηκαν σε ιατρικές εξετάσεις, 21 από αυτούς βρέθηκαν θετικοί στη νόσο του κορωνοϊού. Ωστόσο η υγειονομική απομόνωση είναι μία συνθήκη που σε νέο καταυλισμό τίθεται και συγκεκριμένα σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο.

σχετικα αρθρα

Leave a review

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε συσκευές, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για τους σκοπούς που περιγράφονται παρακάτω. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία μας και των συνεργατών μας για τους εν λόγω σκοπούς. Εναλλακτικά, μπορείτε να κάνετε κλικ για να αρνηθείτε να δώσετε τη συγκατάθεσή σας ή να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν από τη συγκατάθεσή σας. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτή την επεξεργασία. ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ Περισσότερες Επιλογές