86χρονος οδηγούσε αντίθετα στην Εθνική Οδό – Είπε στο ΚΤΕΛ να κάνει στην άκρη (βίντεο)

Άναυδοι έμειναν οι οδηγοί όταν είδαν ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο να κινείται αντίθετα στην Εθνική Οδό Κορίνθου-Τρίπολης.

Τη φονική πορεία του οχήματος φρόντισε να σταματήσει ένας οδηγός του ΚΤΕΛ Λακωνιάς, ο οποίος αντιλήφθηκε τη δράση του 86χρονου οδηγού, σύμφωνα με τον ΑΝΤ1.

Ο ηλικιωμένος, ωστόσο, όχι μόνο δεν απολογήθηκε για την πράξη του, αλλά αντιθέτως είχε… το θράσος να πει στον οδηγό του ΚΤΕΛ «Κάνε στην άκρη να προχωρήσω».

Η ιδιαίτερα επικίνδυνη οδηγική συμπεριφορά του 86χρονου τερματίστηκε όταν τελικά έκανε αναστροφή παίρνοντας την σωστή κατεύθυνση πορείας. 

Το συγκεκριμένο περιστατικό λαμβάνει χώρα μόλις λίγα 24ωρα μετά από ένα παρόμοιο, στον περιφερειακό δρόμο Χαλκίδας-Σχηματαρίου.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ

σχετικα αρθρα

Leave a review

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε συσκευές, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για τους σκοπούς που περιγράφονται παρακάτω. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία μας και των συνεργατών μας για τους εν λόγω σκοπούς. Εναλλακτικά, μπορείτε να κάνετε κλικ για να αρνηθείτε να δώσετε τη συγκατάθεσή σας ή να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν από τη συγκατάθεσή σας. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτή την επεξεργασία. ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ Περισσότερες Επιλογές