ΑΕΚ: Ακυρώθηκε το φιλικό με Προμηθέα

Στην ακύρωση της φιλικής αναμέτρησης η οποία ήταν προγραμματισμένη για τις 9 Σεπτεμβρίου απέναντι στον Προμηθέα προχώρησε η ΑΕΚ λόγω των πολλών τραυματισμών που ταλαιπωρούν την ομάδα.

Ο λόγος για τους Γόντικα, Κατσίβελη, Λοτζέσκι, Γιάνκοβιτς και Ματσιούλις, οι οποίοι αδυνατούν να δώσουν το «παρών» στις προπονήσεις.

Σημειώνεται πως η εν λόγω κατάσταση όχι μόνο δημιουργεί μειωμένο διαθέσιμο δυναμικό στην «Ένωση», αλλά η διεξαγωγή του φιλικού θα επιβάρυνε και το υπάρχον.

Αυτό διότι οι υγιείς καλαθοσφαιριστές θα αναγκάζονταν να κάνουν μια υπέρβαση που δεν επιτρέπει η εποχή.

σχετικα αρθρα

Leave a review

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε συσκευές, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για τους σκοπούς που περιγράφονται παρακάτω. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία μας και των συνεργατών μας για τους εν λόγω σκοπούς. Εναλλακτικά, μπορείτε να κάνετε κλικ για να αρνηθείτε να δώσετε τη συγκατάθεσή σας ή να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν από τη συγκατάθεσή σας. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτή την επεξεργασία. ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ Περισσότερες Επιλογές