ΑΕΚ: Εξετάζει τον 24χρονο Ρουμάνο Ιονούτ Νεντελτσεάρου

Αφού εξασφάλισε το εισιτήριο για τους ομίλους του Europa League και έμαθε τους αντιπάλους της, πλέον οι άνθρωποι της ΑΕΚ επικεντρώνονται στην περαιτέρω ενίσχυση της ομάδας.

Μια θέση που χρήζει «τόνωση» είναι αυτή του στόπερ και ως εκ τούτου εξετάζονται δύο περιπτώσεις, μία εξ αυτών είναι ο 24χρονος Ρουμάνος της ρωσικής Ούφα,  Ιονούτ Νεντελτσεάρου.

Ο ποδοσφαιριστής έχει ύψος 1.90 μ. είναι αποτελεί μέρος του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας του. Αγωνίστηκε για τέσσερα χρόνια στην Ντιναμό Βουκουρεστίου, ενώ τη σεζόν 2017-2018 πήγε στην Ούφα.

Την πρώτη αγωνιστική περίοδο σημείωσε 10 συμμετοχές, τη δεύτερη 26, ενώ την τρίτη 20. Φέτος έχει καταγράψει ήδη 9, σε όλες βασικός.

σχετικα αρθρα

Leave a review

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε συσκευές, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για τους σκοπούς που περιγράφονται παρακάτω. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία μας και των συνεργατών μας για τους εν λόγω σκοπούς. Εναλλακτικά, μπορείτε να κάνετε κλικ για να αρνηθείτε να δώσετε τη συγκατάθεσή σας ή να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν από τη συγκατάθεσή σας. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτή την επεξεργασία. ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ Περισσότερες Επιλογές