ΑΕΚ: Εισέπραξε «όχι» στην πρόταση για Λιβάι Γκαρσία

Κλειστές πόρτες φαίνεται πως βρήκε η ΑΕΚ στην επίσημη κρούση της για την απόκτηση του Λιβάι Γκαρσία από την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ.

Όπως αναφέρει το gazzeta.gr, ο «Δικέφαλος» κατέθεσε πρόταση ύψους 2 εκατ. ευρώ (συν 400.000 με τη μορφή μπόνους), χωρίς να λαμβάνει θετική ανταπόκριση.

Οι αρνητικές εξελίξεις, ωστόσο, δεν δημιουργούν τετελεσμένα, με τους ανθρώπους της ΑΕΚ να ετοιμάζονται να επανέλθουν με βελτιωμένη προσφορά.

Ο 22χρονος εξτρέμ εντυπωσίασε κατά την περσινή σεζόν με όπλα του την τεχνική κατάρτιση και την ταχύτητά.

σχετικα αρθρα

Leave a review

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε συσκευές, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για τους σκοπούς που περιγράφονται παρακάτω. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία μας και των συνεργατών μας για τους εν λόγω σκοπούς. Εναλλακτικά, μπορείτε να κάνετε κλικ για να αρνηθείτε να δώσετε τη συγκατάθεσή σας ή να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν από τη συγκατάθεσή σας. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτή την επεξεργασία. ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ Περισσότερες Επιλογές