ΑΕΚ: Κάνει την οικονομική υπέρβαση για να κρατήσει τον Λιβάγια

Μια ιδιαίτερα τιμητική πρόταση φαίνεται πως είναι διατεθειμένη να καταθέσει η ΑΕΚ στον Κροάτη μεσοεπιθετικό της Μάρκο Λιβάγια προκειμένου να τον πείσει να ανανεώσει το συμβόλαιό του για τρία ακόμη χρόνια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η διοίκηση των «κιτρινόμαυρων» φέρεται έτοιμη να του προσφέρει 1.000.000 ευρώ ετήσιες απολαβές ( ήτοι 3 εκ. σε βάθος τριετίας), γεγονός που θα τον καταστήσει τον δεύτερο πιο ακριβοπληρωμένο παίχτη στο δυναμικό της μετά τον Ολιβέιρα (σ.σ. ετήσιες απολαβές 1.2 εκ. ευρώ).

Η οικονομική υπέρβαση της «Ένωσης», ωστόσο, δεν συνεπάγεται την θετική ανταπόκριση του Λιβάγια, καθώς έχει καταστήσει ξεκάθαρη την επιθυμία του να εισπράξει ένα συμβόλαιο που θα τον κάνει αυτόματα τον πιο καλά αμειβόμενo ποδοσφαιριστή των “κιτρινόμαυρων”.

Στο παιχνίδι η Ρεν

Παράλληλα με τις εντατικές προσπάθειες τους, οι διοικούντες του “Δικεφάλου” φαίνεται πως έχουν δεχθεί κρούση από τη γαλλική Ρεν με καλά πληροφορημένες πηγές ν’ αναφέρουν πως αναμένεται να κατατεθεί επίσημη πρόταση 6 εκ. ευρώ.

Όπως και να έχει «λευκός καπνός» δεν υπήρχε ούτε στη σημερινή κουβέντα του Ίλια Ίβιτς με τον ατζέντη του μεσοεπιθετικού, Βιτσέντζο Καβαλιέρε, με το σίριαλ «ΑΕΚ-Λιβάγια» να έχει ακόμα αρκετά επεισόδια.

σχετικα αρθρα

Leave a review

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε συσκευές, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για τους σκοπούς που περιγράφονται παρακάτω. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία μας και των συνεργατών μας για τους εν λόγω σκοπούς. Εναλλακτικά, μπορείτε να κάνετε κλικ για να αρνηθείτε να δώσετε τη συγκατάθεσή σας ή να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν από τη συγκατάθεσή σας. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτή την επεξεργασία. ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ Περισσότερες Επιλογές