ΑΕΚ: Θέμα χρόνου η απόκτηση του Λιβάι Γκαρσία

Έτοιμος να υπογράψει στην ΑΕΚ είναι ο Λιβάι Γκαρσιά, με την «Ένωση» να τα έχει βρει σε όλα τόσο με τον ποδοσφαιριστή όσο και με την ομάδα του, Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ.

Η βελτιωμένη πρόταση των 2,6 εκατ. ευρώ που κατέθεσε η ΑΕΚ στον ισραηλινό σύλλογο ήταν καθοριστική στην απόσπαση της συγκατάθεσης του τελευταίου και πλέον το μόνο που απομένει είναι η ανταλλαγή των απαραίτητων εγγράφων.

Υπενθυμίζεται πως ενδιαφέρον για τον Γκαρσία είχε δείξει και ο Ολυμπιακός, ο οποίος επιχείρησε να μπει… σφήνα στις διμερείς διαπραγματεύσεις.

Ο Γκαρσία, ωστόσο, επέλεξε ΑΕΚ με την ανακοίνωσή του να αποτελεί θέμα χρόνου.

σχετικα αρθρα

Leave a review

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε συσκευές, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για τους σκοπούς που περιγράφονται παρακάτω. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία μας και των συνεργατών μας για τους εν λόγω σκοπούς. Εναλλακτικά, μπορείτε να κάνετε κλικ για να αρνηθείτε να δώσετε τη συγκατάθεσή σας ή να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν από τη συγκατάθεσή σας. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτή την επεξεργασία. ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ Περισσότερες Επιλογές