Άκπομ: Παρελθόν από ΠΑΟΚ, οδεύει προς Μίντλεσμπρο

Έτοιμος να αποχαιρετίσει τον ΠΑΟΚ είναι ο Τσούμπα Άκπομ, ο οποίος βρίσκεται με το ένα πόδι στην αγγλική Μίντλεσμπρο.

Ο θρίαμβος του «Δικεφάλου του Βορρά» επί της Μπενφίκα αναμένεται να είναι το τελευταίο παιχνίδι του Άκπομ με την ασπρόμαυρη φανέλα, μιας και οι Άγγλοι τα έχουν βρει σε όλα με τον ΠΑΟΚ.

Ο σύλλογος από τη Θεσσαλονίκη  αποδέχθηκε την πρόταση ύψους 3 εκατ. ευρώ για την παραχώρηση των δικαιωμάτων του.

Πλέον, ο ΠΑΟΚ θα κινηθεί για την ανεύρεση του αντικαταστάτη του, κάτι το οποίο δεν θα είναι εύκολο, δεδομένης της συνεισφοράς του Άγγλου στον σύλλογο.

σχετικα αρθρα

Leave a review

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε συσκευές, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για τους σκοπούς που περιγράφονται παρακάτω. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία μας και των συνεργατών μας για τους εν λόγω σκοπούς. Εναλλακτικά, μπορείτε να κάνετε κλικ για να αρνηθείτε να δώσετε τη συγκατάθεσή σας ή να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν από τη συγκατάθεσή σας. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτή την επεξεργασία. ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ Περισσότερες Επιλογές