Μεγαλειώδης ανατροπή από τον Τσιτσιπά στο Roland Garros!

Από την κόλαση στον παράδεισο βρέθηκε ο Στέφανος Τσιτσιπάς απέναντι στον Γιάουμε Μουνάρ, στο Roland Garros.

Μολονότι βρέθηκε πίσω με 0-2, έβγαλε ψυχή και πάθος και ως εκ τούτου κατάφερε να πραγματοποιήσει τη μεγάλη ανατροπή, παίρνοντας το εισιτήριο για τον 2ο γύρο της διοργάνωσης.

Ο αγώνας διήρκησε 3 ώρες 12 λεπτά, με τον Έλληνα τενίστα να επικρατεί με 3-2 σετ (με 4-6, 2-6, 6-1, 6-4). Στην επόμενη φάση θα τεθεί αντιμέτωπος με τον Πάμπλο Κουέβας επί του οποίου επικράτησε την προηγούμενη εβδομάδα στο Αμβούργο.

Ο Στέφανος ναι μεν ξεκίνησε εντυπωσιακά προηγούμενος με 3-0, η συνέχεια ωστόσο ήταν απογοητευτική, μ’ αποτέλεσμα να βρεθεί πίσω στο σκορ με 0-2.

Από εκείνο το σημείο, όμως, και μετά στο γήπεδο εμφανίστηκε ο… κανονικός Τσιτσιπάς, ξεδιπλώνοντας το πλούσιο ταλέντο, γεγονός που ήταν αρκετό ώστε να πάρει το τρίτο σετ με 6-1. Παράλληλα, σημείωσε καθοριστικό μπρέικ στο 9ο game του τέταρτου σετ, φέροντας το παιχνίδι στα ίσα.

Το μεγάλο comeback του Στέφανου του έδωσε τεράστια ώθηση μ’ αποτέλεσμα να πάρει μια σπουδαία νίκη.

σχετικα αρθρα

Leave a review

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε συσκευές, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για τους σκοπούς που περιγράφονται παρακάτω. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία μας και των συνεργατών μας για τους εν λόγω σκοπούς. Εναλλακτικά, μπορείτε να κάνετε κλικ για να αρνηθείτε να δώσετε τη συγκατάθεσή σας ή να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν από τη συγκατάθεσή σας. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτή την επεξεργασία. ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ Περισσότερες Επιλογές