Ανατροπή: Συμφώνησε με NOVA ο Παναθηναϊκός!

Εκεί που όλα έδειχνα πως οι φίλοι του «τριφυλλιού» θα παρακολουθούν την ομάδα τους μέσω του Παναθηναϊκός TV, έγινε η απόλυτη ανατροπή!

Αυτό διότι, η «πράσινη» ΠΑΕ πήρε την πρωτοβουλία να επαναπροσεγγίσει τη NOVA, κάτι που οδήγησε σε… σύμπραξη.

Οι δύο πλευρές κατέληξαν σε προφορική συμφωνία με ένα ποσό που αγγίζει τα 7 εκατ. ευρώ και αποτελεί την καλύτερη συμφωνία της ομάδας σε αυτό το επίπεδο την τελευταία οκταετία.

Μπορεί οι βλέψεις των διοικούντων των «πρασίνων» για το Παναθηναϊκός TV να ήταν μεγάλες, οι ελάχιστες, ωστόσο, συνδρομές μέχρι σήμερα ίσως να αποτελούν οιωνό για αποτυχία του εγχειρήματος.

Ως εκ τούτου, η «πράσινη» ΠΑΕ επέλεξε να μετριάσει το ρίσκο καταφεύγοντας στα… σίγουρα λεφτά της NOVA.

H ανακοίνωση της ΠΑΕ

᾽᾽Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει ότι τα τηλεοπτικά δικαιώματα των εντός έδρας αγώνων της ομάδας για το πρωτάθλημα Super League Interwetten της σεζόν 2020-2021 θα μεταδίδονται από τα κανάλια της Νova.

Σε ό,τι αφορά το «Παναθηναϊκός TV» θα συνεχίσει τη λειτουργία του, αφού γεννήθηκε για τους φιλάθλους της ομάδας. Για να αγκαλιάσει το σύνολο του συλλόγου, για να αισθανθεί ο κόσμος το μεγαλείο του Παναθηναϊκού. Το έδειξε από τις πρώτες ημέρες, ακολουθώντας την προσπάθεια της ομάδας Νέων βόλεϊ που κατέκτησε το πανελλήνιο πρωτάθλημα. Το φανέρωσε το περασμένο Σάββατο, μεταδίδοντας τον πρώτο εντός έδρας αγώνα της Κ19 στο Πρωτάθλημα Νέων της Super League Interwetten.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους φιλάθλους της ομάδας που στήριξαν την προσπάθεια και έγιναν συνδρομητές, αποκτώντας το πακέτο για όλη τη σεζόν. Η διαδικασία επιστροφής των χρημάτων τους αρχίζει άμεσα και θα ολοκληρωθεί εντός των ημερών προς όλους.

Παράλληλα οι φίλοι του συλλόγου, όπου και αν βρίσκονται θα μπορούν μέσω του «Παναθηναϊκός TV» να παρακολουθούν δωρεάν περιεχόμενο από την Ακαδημία του Παναθηναϊκού, αλλά και αγώνες ομαδικών και ατομικών αθλημάτων του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού.

Όλα αυτά στο www.paotv.gr με μια απλή εγγραφή᾽᾽

σχετικα αρθρα

Leave a review