Αντετοκούνμπο: Οι Μπακς του προσφέρουν supermax συμβόλαιο 233 εκατ. δολαρίων!

Πρόωρα, έληξε η σεζόν για τους Μιλγούοκι Μπακς, μετά τον αποκλεισμό με 4-1 από τους Μαϊάμι Χιτ, στην ημιτελική φάση της Ανατολικής Περιφέρειας.

Πλέον, οι ιθύνοντες του οργανισμού εστιάζουν στην επόμενη μέρα, όπου στην κορυφή της ατζέντας βρίσκεται η… επιχείρηση παραμονής του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Στο πλαίσιο αυτό, τα «Ελάφια» θα προσφέρουν supermax συμβόλαιο, πέντε ετών, στον Greek Freak αξίας 233,4 εκατ. δολαριών, σύμφωνα με το Athletic.

Όπως, μάλιστα, διευκρινίζεται, οι Μπακς δεν υπολογίζουν πλέον τον Έρικ Μπλέντο, ο οποίος είχε νωχελική παρουσία, αδυνατώντας να εξελιχθεί στον τρίτο πόλο της ομάδας, δίπλα στους Γιάννη και Μίντλετον.

σχετικα αρθρα

Leave a review

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε συσκευές, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για τους σκοπούς που περιγράφονται παρακάτω. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία μας και των συνεργατών μας για τους εν λόγω σκοπούς. Εναλλακτικά, μπορείτε να κάνετε κλικ για να αρνηθείτε να δώσετε τη συγκατάθεσή σας ή να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν από τη συγκατάθεσή σας. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτή την επεξεργασία. ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ Περισσότερες Επιλογές