Απίστευτο fair play: Τον άφησε να τερματίσει πρώτος επειδή έκανε λάθος (Βίντεο)

Μια πράξη που καταδεικνύει το μεγαλείο ψυχής ενός συνανθρώπου μας εκτυλίχθηκε σε αγώνες τριάθλου στην πόλη Σανταντέρ της Ισπανίας.

Ο δρομέας Τζέιμς Τιγκ που κρατούσε το πλεονέκτημα στα χέρια του για την τρίτη θέση, υπέπεσε σε λάθος: Λίγο πριν τερματίσει αντί να στρίψει αριστερά μπερδεύτηκε και συνέχισε ευθεία.

Το εν λόγω συμβάν έγινε αντιληπτό από τον Ντιέγκο Μέντριγκα ο οποίος μέχρι πρότινος βρισκόταν πίσω από τον Τιγκ. Επομένως, σταμάτησε λίγα μέτρα πριν τη γραμμή τραυματισμού επιτρέποντας στον τελευταίο να τερματίσει αυτός τρίτος.

Ο Τιγκ αναγνώρισε τον αλτρουισμό του Μέντριγκα και έδειξε την ευγνωμοσύνη του σφίγγοντάς του το χέρι.

Πρόκειται για ένα συμβάν – ωδή στο “ευ αγωνίζεσθαι” και τον υγιή ανταγωνισμό, αξίες που πρεσβεύει ο αθλητισμός.

Όπως είναι λογικό, το βίντεο έγινε viral κάνοντας τον γύρο του διαδικτύου.

σχετικα αρθρα

Leave a review

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε συσκευές, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για τους σκοπούς που περιγράφονται παρακάτω. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία μας και των συνεργατών μας για τους εν λόγω σκοπούς. Εναλλακτικά, μπορείτε να κάνετε κλικ για να αρνηθείτε να δώσετε τη συγκατάθεσή σας ή να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν από τη συγκατάθεσή σας. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτή την επεξεργασία. ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ Περισσότερες Επιλογές