Άρης: Γίνεται «κιτρινόμαυρος» ο Μπεναλουάν

Ένα βήμα πριν την υλοποίηση μιας σπουδαίας μεταγραφής βρίσκεται ο Άρης, μιας και επήλθε συμφωνία με τον 33χρονο κεντρικό αμυντικό Γιόχαν Μπεναλουάν, ο οποίος αγωνιζόταν στη Νότιγχαμ Φόρεστ.

Ο Γαλλοτυνήσιος στόπερ, ο οποίος έχει αγωνιστεί σε Γαλλία, Ιταλία και Αγγλία, είναι πολύ πιθανόν να ταξιδέψει εντός της ημέρας στη Θεσσαλονίκη, για να ολοκληρωθεί η μετακίνησή του στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Η καριέρα του εκκίνησε το 2007 στην Σέντ Ετιέν, ενώ ακολούθησαν οι Πάρμα και Αταλάντα το 2012 και 2014 αντίστοιχα.

Το καλοκαίρι του 2015 αποκτήθηκε από τη Λέστερ αντί 8 εκατ. ευρώ στην οποία έμεινε μέχρι τον Ιανουάριο του 2019 -αγωνίστηκε ένα εξάμηνο στη Φιορεντίνα ως δανεικός. Εν συνεχεία μεταπήδησε στη Νότιγχαφ Φόρεστ, ενώ είναι διεθνής με την Τυνησία.

σχετικα αρθρα

Leave a review

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε συσκευές, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για τους σκοπούς που περιγράφονται παρακάτω. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία μας και των συνεργατών μας για τους εν λόγω σκοπούς. Εναλλακτικά, μπορείτε να κάνετε κλικ για να αρνηθείτε να δώσετε τη συγκατάθεσή σας ή να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν από τη συγκατάθεσή σας. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτή την επεξεργασία. ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ Περισσότερες Επιλογές