Άρης: Στη Θεσσαλονίκη ο Μπούσε, υπογράφει άμεσα

Μόνο οι ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις απομένουν μέχρι την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Ζακαρί Μπουσέ στον Άρη.

Αυτές θα διενεργηθούν σήμερα (8/9) και εφόσον στεφθούν με επιτυχία, τότε ο 28χρονος Γάλλος γκολκίπερ θα υπογράψει το συμβόλαιό του και στη συνέχεια θα ακολουθήσουν οι επίσημες ανακοινώσεις.

Η διαφαινόμενη μεταγραφή θα προλειάνει το έδαφος για την αποδέσμευση του Φαμπιάν Εμάν, ο οποίος δεν υπολογίζεται από τον Μίκαελ Ένινγκ.

Ο Αυστριακός δεν έπεισε βάσει της εικόνας του ούτε κατά την περσινή σεζόν ούτε κατά τη διάρκεια της τρέχουσας προετοιμασίας και έτσι το διαζύγιο… αποτελεί μονόδρομο.

σχετικα αρθρα

Leave a review

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε συσκευές, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για τους σκοπούς που περιγράφονται παρακάτω. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία μας και των συνεργατών μας για τους εν λόγω σκοπούς. Εναλλακτικά, μπορείτε να κάνετε κλικ για να αρνηθείτε να δώσετε τη συγκατάθεσή σας ή να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν από τη συγκατάθεσή σας. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτή την επεξεργασία. ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ Περισσότερες Επιλογές