Στην Αθήνα για τον Παναθηναϊκό ο Μαουρίσιο

Ένα βήμα πριν την απόκτηση του Ζοσέ Μαουρίσιο βρίσκεται ο Παναθηναϊκός, ο οποίος είναι έτοιμος να ολοκληρώσει μια σπουδαία μεταγραφή.

Όπως αποκάλυψε το Open Sport, οι «πράσινοι» βρίσκονται πολύ κοντά στην απόσπαση του «ναι» του Βραζιλιάνου μέσου, ο οποίος το καλοκαίρι έμεινε ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ.

Ο Μαουρίσιο, μάλιστα, βρίσκεται στην Αθήνα, με τις οριστικές εξελίξεις ν’ αναμένονται εντός των πρώτων ωρών της Δευτέρας (12/10).

Ο 32χρονος μέσος επιθυμούσε να μείνει στην Ελλάδα για οικογενειακούς λόγους, με τον Παναθηναϊκό να του προσφέρει τη συγκεκριμένη δυνατότητα.

Το «τριφύλλι», εφόσον ολοκληρωθεί η μεταγραφή, θα λάβουν μια… ένεση εμπειρίας στη μεσαία γραμμή, με έναν ποδοσφαιριστή όπως έχει αποδείξει την ποιότητά του, ενώ δεν χρειάζεται χρόνο προσαρμογής.

σχετικα αρθρα

Leave a review

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε συσκευές, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για τους σκοπούς που περιγράφονται παρακάτω. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία μας και των συνεργατών μας για τους εν λόγω σκοπούς. Εναλλακτικά, μπορείτε να κάνετε κλικ για να αρνηθείτε να δώσετε τη συγκατάθεσή σας ή να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν από τη συγκατάθεσή σας. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτή την επεξεργασία. ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ Περισσότερες Επιλογές