Μπαρτσελόνα: Ο Κούμαν διώχνει το ανερχόμενο «αστέρι» της ομάδας!

Δεν σταματάνε να μας εκπλήσσουν όσα συμβαίνουν καθημερινά στις τάξεις της πάλαι ποτέ κραταιάς Μπαρτσελόνα!

Μετά το σίριαλ του καλοκαιριού με πρωταγωνιστή τον σούπερ σταρ των Καταλανών, Λίονελ Μέσι, οι φίλοι του συλλόγου απέκτησαν έναν νέο πονοκέφαλο.

Ειδικότερα, ο νέος προπονητής της «Μπάρτσα», Ρόναλντ Κούμαν, φαίνεται πως δεν υπολογίζει το ανερχόμενο «αστέρι» της ομάδας, Ρίκι Πουτς.

Σύμφωνα με τον τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό Rac 1, ο Κούμαν ενημέρωσε τον νεαρό άσο πως δεν περισσεύουν λεπτά συμμετοχής, επισημαίνοντάς του πως πρέπει να βρει μια νέα ομάδα για τη συνέχεια της καριέρας του.

Η συγκεκριμένη είδηση προκάλεσε δυσανασχέτηση στις τάξεις των οπαδών της Μπαρτσελόνα, μιας και στο πρόσωπο του Πουτς βλέπουν τον νέο Λίονελ Μέσι.

σχετικα αρθρα

Leave a review

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε συσκευές, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για τους σκοπούς που περιγράφονται παρακάτω. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία μας και των συνεργατών μας για τους εν λόγω σκοπούς. Εναλλακτικά, μπορείτε να κάνετε κλικ για να αρνηθείτε να δώσετε τη συγκατάθεσή σας ή να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν από τη συγκατάθεσή σας. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτή την επεξεργασία. ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ Περισσότερες Επιλογές