Κλίπερς-Νάγκετς 120-97: Με Λέοναρντ το 1-0

Σε περίπατο εξελίχθηκε για τους Κλίπερς το Game 1 εναντίον των Νάγκετς στο πλαίσιο της ημιτελικής φάσης της Δυτικής Περιφέρειας.

Η ομάδα του Ντοκ Ρίβερς εξασφάλισε τη νίκη με 120-97, με τους Νάγκετς να αδυνατούν να προβάλλουν κάποια αντίσταση.

Καθοριστικό ρόλο, βέβαια, έπαιξε το γεγονός πως εμφανίστηκαν εξουθενωμένοι, λόγω των εφτά… χιτσκοκικών αναμετρήσεων που έδωσαν με τους Τζαζ στην προηγούμενη φάση.

Πρώτος σκόρερ για τους Κλίπερς αναδείχθηκε ο Λέοναρντ με 29 πόντους, ενώ σημαντική ήταν η συμβολή των Τζορτζ και Μόρις, με 19 και 18 πόντους αντίστοιχα.

Για το Ντένβερ, ο ηγέτης της ομάδας, Γιόκιτς, κινήθηκε σε ρηχά νερά με 15 πόντους, όπως και ο Μάρεϊ ο οποίος δεν ξεπέρασε τους 12 πόντους

Τα δωδεκάλεπτα:

 31-31, 69-51, 91-67, 120-97

σχετικα αρθρα

Leave a review

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε συσκευές, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για τους σκοπούς που περιγράφονται παρακάτω. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία μας και των συνεργατών μας για τους εν λόγω σκοπούς. Εναλλακτικά, μπορείτε να κάνετε κλικ για να αρνηθείτε να δώσετε τη συγκατάθεσή σας ή να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν από τη συγκατάθεσή σας. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτή την επεξεργασία. ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ Περισσότερες Επιλογές