Διοίκηση ΟΑΚΑ: Πετάει το μπαλάκι σε ΠΑΟ και ΑΕΚ

Αμυνομένη των κατηγοριών που την θέλουν υπεύθυνη για την άσχημη κατάσταση του αγωνιστικού χώρου του ΟΑΚΑ εμφανίστηκε η διοίκηση του Ολυμπιακού Σταδίου.

Επηρεασμένοι από τον θόρυβο που έχει ξεσπάσει τις τελευταίες μέρες, σχετικά με την αποθαρρυντική εικόνα εντός των τεσσάρων γραμμών, οι διοικούντες του γηπέδου πέταξαν το μπαλάκι στον ΠΑΟ και την ΑΕΚ.

Ειδικότερα, μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε η διοίκηση καταλόγισε τόσο την ΑΕΚ όσο και τον Παναθηναϊκό υπεύθυνους, επισημαίνοντας πως αυτοί έχουν την αποκλειστική ευθύνη για τη συντήρηση.

Η ανακοίνωση αναλυτικά

“Η Διοίκηση του Ολυμπιακού Αθλητικού Κέντρου Αθηνών «Σπύρος Λούης», αναφερόμενη σε δημοσιεύματα σχετικά με την κατάσταση του χλοοτάπητα του κεντρικού Σταδίου και για την πλήρη και ορθή ενημέρωση, επισημαίνει τα παρακάτω:

  1. Βάσει των σχετικών συμβάσεων παραχώρησης χρήσης του Σταδίου στις ΠΑΕ ΑΕΚ και ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ, η ευθύνη συντήρησης του αγωνιστικού χώρου (χλοοτάπητα), καθ’ όλη την διάρκεια των συμβάσεων έχει αναληφθεί ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από τις ανωτέρω ΠΑΕ.
  2. Οι ΠΑΕ ανέθεσαν την συντήρηση σε ιδιωτική εταιρεία, με υποχρέωση τους την κοινοποίηση στο ΟΑΚΑ «Σπύρος Λούης» επίσημου αντιγράφου της μεταξύ τους σύμβασης.
  3. Από την πρώτη στιγμή που οι υπηρεσίες του Οργανισμού διαπίστωσαν πρόβλημα στον χλοοτάπητα, η Γενική Διεύθυνση επικοινώνησε με την εταιρεία συντήρησης και ενημέρωσε εγγράφως τις Διοικήσεις των δύο ΠΑΕ, υπενθυμίζοντας τις υποχρεώσεις τους.
  4. Όπως ενημερωθήκαμε από την εταιρεία, υπήρξε σοβαρή μυκητολογική προσβολή και παρουσία μεγάλου πληθυσμού εντόμων, ως συνήθως συμβαίνει αυτή την περίοδο λόγω συνθηκών υψηλής υγρασίας και θερμοκρασίας.

σχετικα αρθρα

Leave a review