Οριστικό: Στην ΑΕΚ ο Γκαρσία!

Με κάθε επισημότητα παίχτης της ΑΕΚ είναι ο Λιβάι Γκαρσία, με την πρώην πλέον ομάδα του Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ να ανακοινώνει την ολοκλήρωση της μετακίνησης.Οι διοικούντες του “Δικεφάλου” επιβεβαίωσαν το γεγονός.

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, η μεταγραφή θα κοστίσει 2,2 εκ. ευρώ για το 60% των δικαιωμάτων του παίχτη, ενώ με τα προβλεπόμενα μπόνους αναμένεται να αγγίξει τα 2,5 εκ.

Η “Ένωση” κατέβαλε έντονες προσπάθειες για την απόκτηση του 22χρονου άσου από το Τρινιντάτ, ενώ δεν πτοήθηκε όταν εισέπραξε το “όχι” του ισραηλινού συλλόγου.

Μέσω της συγκεκριμένης μεταγραφής, η ΑΕΚ προσθέτει ποιότητα στα άκρα της, καθώς πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που διακρίνεται τόσο για την ταχύτητά του όσο για την άρτια τεχνική του κατάρτιση.

σχετικα αρθρα

Leave a review

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε συσκευές, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για τους σκοπούς που περιγράφονται παρακάτω. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία μας και των συνεργατών μας για τους εν λόγω σκοπούς. Εναλλακτικά, μπορείτε να κάνετε κλικ για να αρνηθείτε να δώσετε τη συγκατάθεσή σας ή να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν από τη συγκατάθεσή σας. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτή την επεξεργασία. ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ Περισσότερες Επιλογές