Επίσημο: Ανακοίνωσε Χάβερτς η Τσέλσι!

Ιδιαίτερα ανταγωνιστική θα είναι η Τσέλσι τη νέα σεζόν, καθώς έχει εντάξει στο δυναμικό της μερικά από τα πιο «καυτά» ονόματα της μεταγραφικής αγοράς.

Ο μεταγραφικός… πυρετός του συλλόγου από τον Λονδίνο… χτύπησε κόκκινο μέσω της απόκτησης του Κάι Χάβερτς από τη Λεβερκούζεν, αντί 80 εκ. ευρώ.

Ο πρώην άσος των «Ασπιρίνων» πλέον μετακομίζει στην Τσέλσι, εκεί που θα βρει επίσης τους νεοαποκτηθέντες Ζιγιέχ, Βέρνερ, Τσίλγουελ και Τιάγκο Σίλβα, συνθέτοντας μαζί τους ένα εξαιρετικό -τουλάχιστον στα χαρτιά – σύνολο.

σχετικα αρθρα

Leave a review

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε συσκευές, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για τους σκοπούς που περιγράφονται παρακάτω. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία μας και των συνεργατών μας για τους εν λόγω σκοπούς. Εναλλακτικά, μπορείτε να κάνετε κλικ για να αρνηθείτε να δώσετε τη συγκατάθεσή σας ή να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν από τη συγκατάθεσή σας. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτή την επεξεργασία. ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ Περισσότερες Επιλογές