Επίσημο: Στον Βόλο ο Τελικός Κυπέλλου ΑΕΚ-Ολυμπιακός

Στο Πανθεσσαλικό στάδιο του Βόλου θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους για τον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας ΑΕΚ και Ολυμπιακός, στις 12 Σεπτεμβρίου.

Όπως, ανακοίνωσε με επίσημη ανακοίνωσή της η ΕΠΟ, το μεγάλο ραντεβού θα διεξαχθεί στις 21:00 στο στάδιο της θεσσαλικής πόλης.

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ κατέληξε στη συγκεκριμένη απόφαση, μετά την άρνηση της Αστυνομίας να εγγυηθεί την ομαλή διεξαγωγή του στη Ριζούπολη, παρόλο που η αναμέτρηση θα είναι κεκλεισμένων των θυρών.

Υπενθυμίζεται πως η διεξαγωγή του τελικού στις 12/9 δεν θα επηρεάσει τους αγώνες πρωταθλήματος, οι οποίοι είναι προγραμματισμένοι για την ίδια μέρα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

«Ο τελικός αγώνας του Κυπέλλου Ελλάδος περιόδου 2019-2020 μεταξύ των ΠΑΕ ΑΕΚ – ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., σύμφωνα με την από 42/31.08.2020 απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ε.Π.Ο., θα διεξαχθεί τo Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου στο «Πανθεσσαλικό Στάδιο» Βόλου με ώρα έναρξης 21:00».

σχετικα αρθρα

Leave a review

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε συσκευές, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για τους σκοπούς που περιγράφονται παρακάτω. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία μας και των συνεργατών μας για τους εν λόγω σκοπούς. Εναλλακτικά, μπορείτε να κάνετε κλικ για να αρνηθείτε να δώσετε τη συγκατάθεσή σας ή να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν από τη συγκατάθεσή σας. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτή την επεξεργασία. ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ Περισσότερες Επιλογές