Για συμφωνία Φενέρ – Λιβάγια κάνουν λόγο οι Τούρκοι

Σε συμφωνία με τον Μάρκο Λιβάγια έχει προχωρήσει η Φενέρμπαχτσε, όπως επικαλείται ο τουρκικός Τύπος.

Ο λόγος για το “Fotomac” το οποίο αναφέρει πως ο Κροάτης επιθετικός της ΑΕΚ τα έχει βρει σε όλα με τον σύλλογο της Κωνσταντινούπολης και το μόνο που απομένει είναι η συγκατάθεση της τρέχουσας ομάδας του, ΑΕΚ.

Προκειμένου να μεταπηδήσει στην άλλη άκρη του Αιγαίου, οι διοικούντες του τουρκικού συλλόγου είναι διατεθειμένοι να του προσφέρουν ετήσιες απολαβές που φτάνουν τα 2 εκ. ευρώ.

Τέτοια νούμερα δεν μπορεί να διαθέσει η «Ένωση» γεγονός που της δημιουργεί… ντισαβαντάζ στη μάχη ώστε να παραμείνει ο Κροάτης στο δυναμικό της.

Όπως τονίζεται τέλος στο Fotomac, η Φενέρ «διψάει» να κάνει δικό της τον Λιβάγια και ως εκ τούτου είναι αποφασισμένη να βρει τη χρυσή τομή με τους «κιτρινόμαυρους».

σχετικα αρθρα

Leave a review

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε συσκευές, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για τους σκοπούς που περιγράφονται παρακάτω. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία μας και των συνεργατών μας για τους εν λόγω σκοπούς. Εναλλακτικά, μπορείτε να κάνετε κλικ για να αρνηθείτε να δώσετε τη συγκατάθεσή σας ή να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν από τη συγκατάθεσή σας. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτή την επεξεργασία. ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ Περισσότερες Επιλογές