Η 11άδα της Εθνικής Ελλάδας απέναντι στη Σλοβενία

Στη γνωστοποίηση των εκλεκτών “11” που θα ξεκινήσουν στο βασικό σχήμα για λογαριασμό της Εθνικής μας ομάδας απέναντι στη Σλοβενία (21:45) προχώρησε ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Φαν Σιπ.

Στην πρεμιέρα, λοιπόν, των ομίλων της 3ης κατηγορίας του Nations League, o προπονητής της «γαλανόλευκης» επιλέγει τη διάταξη 4-2-3-1, με τον Σβάρνα να κάνει το ντεμπούτο του, στο πλευρό του Σιόβα στο κέντρο της άμυνας.

Ο Μπάρκας θα βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια, έχοντας μπροστά του τους Γιαννούλη, Σβάρνα, Σιόβα και Μπακάκη.

Στα χαφ θα βρίσκεται ο Ζέκας με τον Κουρμπέλη, με τους Μάνταλο, Μπακασέτα και Λημνιό να βρισκονται πισω από τον Παυλίδη.

σχετικα αρθρα

Leave a review

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε συσκευές, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για τους σκοπούς που περιγράφονται παρακάτω. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία μας και των συνεργατών μας για τους εν λόγω σκοπούς. Εναλλακτικά, μπορείτε να κάνετε κλικ για να αρνηθείτε να δώσετε τη συγκατάθεσή σας ή να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν από τη συγκατάθεσή σας. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτή την επεξεργασία. ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ Περισσότερες Επιλογές