Η πρώτη προπόνηση του Χουανκάρ στα «πράσινα» (Βίντεο)

Εδώ και λίγες ώρες ο Χουανκάρ αποτελεί με κάθε επισημότητα ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού ενισχύοντας την ομάδα στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Ο Ισπανός μπακ, μάλιστα, πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση με τα «πράσινα» αποδεικνύοντας πως βρίσκεται σε εξαιρετική φυσική κατάσταση.

Σημειώνεται πως εφόσον η Μάλαγα στείλει εγκαίρως τα απαραίτητα έγγραφα, τότε υπάρχουν πολλές πιθανότητες να συμπεριληφθεί στην αποστολή για το πρώτο παιχνίδι της νέας σεζόν, απέναντι στον Αστέρα, στην Τρίπολη.

Δείτε τον Χουανκάρ στα «πράσινα»

σχετικα αρθρα

Leave a review

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε συσκευές, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για τους σκοπούς που περιγράφονται παρακάτω. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία μας και των συνεργατών μας για τους εν λόγω σκοπούς. Εναλλακτικά, μπορείτε να κάνετε κλικ για να αρνηθείτε να δώσετε τη συγκατάθεσή σας ή να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν από τη συγκατάθεσή σας. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτή την επεξεργασία. ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ Περισσότερες Επιλογές