Ηλεκτρικό αυτοκίνητο εξερράγη ενώ φόρτιζε (Βίντεο)

Εκατοντάδες θραύσματα έγινε ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο στην Κίνα, την ώρα που φόρτιζε σε σταθμό.

Ειδικότερα, όπως μεταδίδει το Carscoops, τον περασμένο Αύγουστο ο ιδιοκτήτης του ηλεκτροκίνητου οχήματος επισκέφτηκε τον σταθμό φόρτισης και συνέδεσε το αυτοκίνητό του προκειμένου να γεμίσει την μπαταρία του.

Αίφνης, αναδύθηκαν καπνοί από το όχημα μ’ αποτέλεσμα να κληθεί η πυροσβεστική. Όταν όμως οι πυροσβέστες προσπάθησαν να σβήσουν τη φωτιά, τότε αυτό εξερράγη και κυριολεκτικά διαλύθηκε.

Τα αίτια που προκάλεσαν την έκρηξη του ηλεκτρικού αυτοκινήτου δεν είναι γνωστά και διερευνώνται από τους αρμόδιους μηχανικούς.

Δείτε το βίντεο

σχετικα αρθρα

Leave a review

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε συσκευές, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για τους σκοπούς που περιγράφονται παρακάτω. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία μας και των συνεργατών μας για τους εν λόγω σκοπούς. Εναλλακτικά, μπορείτε να κάνετε κλικ για να αρνηθείτε να δώσετε τη συγκατάθεσή σας ή να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν από τη συγκατάθεσή σας. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτή την επεξεργασία. ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ Περισσότερες Επιλογές