Τζένκινς: «Αυτούς πρέπει να περιορίσω»

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός διασταυρώνουν αύριο τα ξίφη τους, στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής της Euroleague, με πολλούς παίχτες να συμμετέχουν στο πρώτο «αιώνιο ντέρμπι» της καριέρας τους.

Ένας εξ αυτών και ο νεοαποκτηθείς «ερυθρόλευκος» Τζένκινς, ο οποίο δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του που θα βιώσει αυτή τη «μάχη». Παράλληλα, δεν δίστασε να αναφερθεί στους καλαθοσφαιριστές του Παναθηναϊκού που πρέπει να περιορίσει.

Τα όσα δήλωσε ο Τζένκινς

«Είμαι ενθουσιασμένος που θα παίξω το πρώτο μου ντέρμπι. Παρακολουθούσα αυτά τα παιχνίδια και μου άρεσε να βλέπω τέτοιους αγώνες. 

Στο τέλος της ημέρας, όλα είναι μπάσκετ και πρέπει να παίξουμε το παιχνίδι μας. Είναι πολύ σημαντικό να παιχτεί ένα καλό παιχνίδι μπάσκετ.

Η δουλειά μου και η καριέρα μου είναι να παίζω καλή άμυνα. Ο Παναθηναϊκός έχει καλά γκαρντ, όπως ο Νέντοβιτς και ο Φόστερ, και εγώ θα προσπαθήσω να τους περιορίσω.

Από την πρώτη προπόνηση μας είδαμε τα λάθη μας και τι πρέπει να αλλάξουμε. Αρχίσαμε να νιώθουμε καλύτερα και μεταξύ μας και έχει γίνει πολύ καλή δουλειά στις προπονήσεις».

σχετικα αρθρα

Leave a review

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε συσκευές, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για τους σκοπούς που περιγράφονται παρακάτω. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία μας και των συνεργατών μας για τους εν λόγω σκοπούς. Εναλλακτικά, μπορείτε να κάνετε κλικ για να αρνηθείτε να δώσετε τη συγκατάθεσή σας ή να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν από τη συγκατάθεσή σας. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτή την επεξεργασία. ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ Περισσότερες Επιλογές