Και δεύτερο κρούσμα κορονοϊού στην Εθνική Ελλάδας!

Μετά τον Κώστα Τσιμίκα υπάρχει και δεύτερο κρούσμα κορονοϊού στις τάξεις της Εθνικής Ελλάδας!

Το όνομα του ποδοσφαιριστή δεν έχει γίνει γνωστό, ενώ όπως είναι ευλογοφανές αναμένεται να διενεργηθεί νέος κύκλος τεστ σε όλους τους παίχτες του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

Η πανδημία του κορονοϊού συνεχίζει την ασταμάτητή της διαδρομή, με πολλούς αθλητές ανά τον κόσμο να έχουν προσβληθεί από τον ιό.

σχετικα αρθρα

Leave a review

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε συσκευές, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για τους σκοπούς που περιγράφονται παρακάτω. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία μας και των συνεργατών μας για τους εν λόγω σκοπούς. Εναλλακτικά, μπορείτε να κάνετε κλικ για να αρνηθείτε να δώσετε τη συγκατάθεσή σας ή να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν από τη συγκατάθεσή σας. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτή την επεξεργασία. ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ Περισσότερες Επιλογές